211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Tokyo Theater Athens 2024: Πότε κάνει πρεμιέρα η Ιουλία Καλλιμάνη;

Tokyo Theater Athens 2024: Πότε κάνει πρεμιέρα η Καλλιμάνη;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μαγική βραδιά γεμάτη μουσική και κέφι σε περιμένει!

Η αναμονή τελείωσε! Το Tokyo Theater Athens επιστρέφει και για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, και η Ιουλία Καλλιμάνη είναι έτοιμη να μας μαγέψει ξανά. Από τις 4 Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το αγαπημένο μας στέκι στην Ιερά Οδό 41 θα γίνει το απόλυτο hot spot της νύχτας!

Η πρεμιέρα της Ιουλίας είναι κάτι που περιμένεις πώς και πώς. Αυτή η μοναδική καλλιτέχνης υπόσχεται μια σειρά εμφανίσεων γεμάτη ενέργεια, χρώματα και πάθος. Θα μας ταξιδέψει σε μουσικές και συναισθήματα που θα μείνουν αξέχαστα, και σίγουρα θα θες να είσαι εκεί για να την απολαύσεις από κοντά!

Αλλά η βραδιά δεν θα τελειώνει εκεί. Ο Βασίλης Κουτονιάς θα είναι guest DJ, φέρνοντας μαζί του τις καλύτερες μουσικές επιλογές για να χορέψεις μέχρι το πρωί. Αλλά και με τη συμμετοχή του Γιάννη Ξανθόπουλου, η διασκέδαση είναι εγγυημένη!

Αν θέλεις να ζήσεις βραδιές γεμάτες κέφι και μαγεία, το Tokyo Theater είναι το μέρος σου. Ετοιμάσου να χορέψεις, να τραγουδήσεις και να περάσεις υπέροχα με τους φίλους σου. Οι βραδιές μας εκεί θα είναι γεμάτες εκπλήξεις και αναμνήσεις που θα σε συνοδεύουν για καιρό. Οπότε, κράτησε την ημερομηνία: 4 Οκτωβρίου! Μη χάσεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος αυτής της μοναδικής μουσικής πρεμιέρας. Η Ιουλία και το Tokyo Theater σε περιμένουν για μια αξέχαστη σεζόν!

Tokyo Theater Athens 2024: Πότε κάνει πρεμιέρα η Ιουλία Καλλιμάνη;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024