211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΣΑΜΠΑΝΗΣ ACRO ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν στο Acro την εβδομάδα αυτή;

Ο Γιώργος Σαμπάνης επέστρεψε για ακόμα μια σεζόν δυναμικά στην Αθήνα και στη σκηνή του Acro, πριν λίγε εβδομάδες, και όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο έχει προκαλέσει τον απόλυτο πανικό στην πόλη. Το δημοφιλές στέκι έχει γίνει ξανά το hot spot της πόλης και πως άλλωστε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, όταν φιλοξενεί στο stage του ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα των τελευταίων ετών;

Μαζί του, το σχήμα ολοκληρώνουν η Ευρυδίκη, αλλά και η σταθερή Τάμτα, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το κέντρο κατακλύζεται από το κοινό των τριών καλλιτεχνών, που συρρέουν να απολαύσουν το μοναδικό πρόγραμμα, και φυσικά, κάπου εκεί, την εμφάνισή τους κάνουν και πολλοί διάσημοι.

Την περασμένη εβδομάδα με το πρόγραμμα διασκέδασαν η Έλενα Ασημακοπούλου με τον Μπρούνο Τσιρίλο, η Ελένη Χατζίδου, που διασκέδασε μέχρι πρωίας με την παρέα της σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του κέντρου, η Ευαγγελία Τσιορλίδα, αλλά και η Τζο Λαζοπούλου, τραγουδίστρια των C:Real. Κάθε φορά, σωρεία καλλιτεχνών δίνει το παρών και τιμά με την παρουσία της το διάσημο στέκι. Και φυσικά έπεται και συνέχεια στο υπόλοιπο των εμφανίσεών τους. Κάθε εβδομάδα στο Acro είναι και μία νέα έκπληξη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024