211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλενα Τσαγκρινού: «”Έσπασαν” τα νερά όταν πήγα για περπάτημα»

Έλενα Τσαγκρινού: «”Έσπασαν” τα νερά όταν πήγα για περπάτημα»
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

 Αποκαλύπτει τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες του τοκετού και τη χαρά της για το νέο μέλος της οικογένειας.

Στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της, η Έλενα Τσαγκρινού μοιράστηκε τις συναισθηματικές και σωματικές εμπειρίες της κατά τη διάρκεια του τοκετού στην εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου.

Έλενα Τσαγκρινού: «”Έσπασαν” τα νερά όταν πήγα για περπάτημα»

Η τραγουδίστρια, που γέννησε αρχές Αυγούστου, ανέφερε ότι το περιστατικό ξεκίνησε όταν πήγε για περπάτημα, αν και ο γιατρός της είχε συστήσει να αποφεύγει τη δραστηριότητα λόγω κινδύνου πρόωρης γέννας. «Γέννησα στις 36 εβδομάδες και ενώ είχα προσπαθήσει να περιορίσω τις δραστηριότητες μου, ήμουν τόσο κουρασμένη που αισθάνθηκα ότι ίσως το προκάλεσα», εξήγησε.

Η Έλενα αποκάλυψε ότι αν και επιθυμούσε έναν φυσιολογικό τοκετό, η διαδικασία δεν ήταν χωρίς δυσκολίες. «Ήταν μαγική η εμπειρία του φυσιολογικού τοκετού, αλλά έπρεπε να υποστώ επαναλαμβανόμενους εμετούς λόγω των επισκληριδίων. Πέρασα μια ολόκληρη μέρα περιμένοντας, και όταν τελικά ήρθε το μωρό, ήμουν σε παραζάλη», θυμήθηκε.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην υποστήριξη του συζύγου της, Κώστα, ο οποίος, όπως είπε, ήταν συγκλονισμένος και συγκινημένος κατά τη διάρκεια του τοκετού. «Ο Κώστας έκλαιγε από συγκίνηση», περιέγραψε η Έλενα. Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι το ζευγάρι έχει αποφασίσει το όνομα του γιου τους, ο οποίος θα ονομαστεί Ηρακλής. «Δεν είναι το όνομα κανενός από την οικογένειά μας, αλλά μας άρεσε και αποφασίσαμε να το δώσουμε», ανέφερε με χαμόγελο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024