211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μ’ άναψες: Άκουσε τη νέα επιτυχία της Κατερίνας Λιόλιου

Μ' άναψες: Άκουσε τη νέα επιτυχία της Κατερίνας Λιόλιου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το νέο τσιφτετέλι που ξεσηκώνει το κοινό, από το soundtrack της σειράς “Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα”.

Η Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι «Μ’ Άναψες», που ήδη έχει ξεσηκώσει το κοινό. Η νέα επιτυχία της ταλαντούχας λαϊκής τραγουδίστριας συνοδεύεται από έντονο ανατολίτικο ύφος και αποτελεί ένα ξεσηκωτικό τσιφτετέλι, τέλειο για όσους αγαπούν τον χορό και τους ανεβαστικούς ρυθμούς. Το τραγούδι αποτελεί μέρος του soundtrack της τηλεοπτικής σειράς «Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα», προσθέτοντας μια ακόμα επιτυχία στα soundtracks.

Οι στίχοι της Αφροδίτης Μάνου περιγράφουν έναν ακραίο έρωτα γεμάτο πάθος και ένταση. Η μουσική του Γιώργου Θεοφάνους συμπληρώνει ιδανικά τους στίχους, δημιουργώντας ένα τραγούδι γεμάτο ενέργεια και συναίσθημα.

Το τραγούδι «Μ’ Άναψες» κυκλοφορεί από την Panik Records και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Αποτελεί μέρος του πολυσυζητημένου soundtrack της σειράς, το οποίο περιλαμβάνει συνολικά 14 τραγούδια από καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Μπάμπης Τσέρτος και η Josephine. Τα music videos των τραγουδιών ανεβαίνουν σταδιακά στο YouTube, με το κοινό να ανυπομονεί για κάθε νέα κυκλοφορία.

Με το «Μ’ Άναψες», η Κατερίνα Λιόλιου αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την ικανότητά της να χαρίζει στο κοινό δυναμικές ερμηνείες που μένουν αξέχαστες. Το τραγούδι είναι ήδη μια από τις αγαπημένες επιλογές των φανατικών της.

Μ’ άναψες: Άκουσε τη νέα επιτυχία της Κατερίνας Λιόλιου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024