211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Διονύσης Σχοινάς: Επιστρέφει την Αυτοκίνηση 10 χρόνια μετά!

Διονύσης Σχοινάς: Επιστρέφει την Αυτοκίνηση 10 χρόνια μετά!
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram και αποκάλυψε τη νέα του συνεργασία.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώθηκε ότι ο Διονύσης Σχοινάς επιστρέφει στο αγαπημένο νυχτερινό κέντρο «Αυτοκίνηση», 10 χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση εκεί. Η ανακοίνωση ήρθε μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, όπου ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανήρτησε τη νέα του συνεργασία με το γνωστό μαγαζί.

Η «Αυτοκίνηση» έχει συνδεθεί άρρηκτα με την καριέρα του Διονύση Σχοινά. Όταν πρωτοήρθε στο μαγαζί, το 2014, η φήμη του εκτοξεύτηκε, μετατρέποντάς τον σε ένα από τα πρώτα ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης ξανά. Η επιστροφή του στο ίδιο μέρος, δέκα χρόνια μετά, φέρνει μια νότα νοσταλγίας, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία στους θαυμαστές του να ζήσουν και πάλι τις μαγευτικές βραδιές που είχαν γνωρίσει παλαιότερα.

Η «Αυτοκίνηση» υπόσχεται να αναστατώσει τη νυχτερινή ζωή της πόλης, με τον Διονύση Σχοινά να αναλαμβάνει ξανά τον ρόλο του πρωταγωνιστή της. Το υπόλοιπο σχήμα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο, περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση από το μαγαζί, μιας και μέχρι τώρα έχουμε δει μόνο το παρακάτω στόρι από τον τραγουδιστή, που δείχνει το νυχτερινό κέντρο και αναγράφει Coming soon, κάτι που σημναίνει ότι δε θα αργήσουμε καθόλου να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

Διονύσης Σχοινάς: Επιστρέφει την Αυτοκίνηση 10 χρόνια μετά!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024