211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: “Δεν κοίταγαν τη φωνή μου αλλά ότι είμαι όμορφος”

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δεν κοίταγαν τη φωνή αλλά την ομορφιά
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η δύσκολη πορεία προς την επιτυχία και η ανάγκη να αποδείξει το ταλέντο του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή τη συναυλία του στο Λονδίνο, στο διάσημο Royal Albert Hall. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Αργυρός μίλησε για τη δύσκολη διαδρομή που ακολούθησε από τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, έως την καθιέρωσή του ως κορυφαίος τραγουδιστής.

Αναφερόμενος στο ξεκίνημά του, ο Αργυρός θυμήθηκε πώς ο δρόμος του τον οδήγησε αρχικά στην Ιταλία, όπου σκόπευε να σπουδάσει ιατρική. Παράλληλα όμως, το πάθος του για τη μουσική τον ώθησε σε διαφορετική κατεύθυνση, με το γνωστό μουσικό show Fame Story να αποτελεί το πρώτο του βήμα στη σκηνή. Παρόλο που δεν έμεινε για πολύ καιρό στο show, η γνωριμία του με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα υπήρξε καθοριστική, καθώς του έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσει το ταλέντο του στο πιάνο και το τραγούδι.

Κωνσταντίνος Αργυρός: “Δεν κοίταγαν τη φωνή μου αλλά ότι είμαι όμορφος”

Παρά το ταλέντο του στη φωνή, ο Αργυρός αποκάλυψε πως στα πρώτα βήματα της καριέρας του υπήρχαν άνθρωποι που επικεντρώνονταν περισσότερο στην εξωτερική του εμφάνιση παρά στη φωνή του. Αυτή η αντιμετώπιση τον ενόχλησε βαθιά, καθώς είχε αφιερώσει χρόνια στη μελέτη της βυζαντινής μουσικής και στη φωνητική. «Ένιωθα την ανάγκη να αποδείξω ότι είμαι άξιος», δήλωσε χαρακτηριστικά. Παρά την επιτυχία του, ο Αργυρός παραμένει προσγειωμένος και ζει με απλότητα, τονίζοντας ότι “την ουσία τη βρίσκει στα απλά”. Το πάθος του για τη μουσική και η αφοσίωσή του είναι αναμφίβολα τα στοιχεία που τον οδήγησαν στην κορυφή.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024