211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Anodos Live Stage: Πότε κάνουν πρεμιέρα Πλούταρχος – Μακρόπουλος;

Anodos Live Stage: Πότε κάνουν πρεμιέρα Πλούταρχος - Μακρόπουλος;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Θα φιλοξενεί δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το Anodos Live Stage ετοιμάζεται να υποδεχτεί δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Νίκο Μακρόπουλο. Οι δύο τραγουδιστές, που έχουν χαρίσει στο κοινό πολλά αγαπημένα τραγούδια με την πορεία τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.

Η πρεμιέρα του σχήματος έχει οριστεί για την 1η Νοεμβρίου και αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου. Ο Γιάννης Πλούταρχος, γνωστός για τις ρομαντικές μπαλάντες και τη μελωδική του φωνή, και ο Νίκος Μακρόπουλος, με την ξεχωριστή του ερμηνεία στα λαϊκά τραγούδια, υπόσχονται να χαρίσουν μαγικές βραδιές γεμάτες συναίσθημα και ενέργεια.

Οι εμφανίσεις τους θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Σάββατο, στον χώρο του Anodos, στην οδό Πειραιώς 183, στην Αθήνα. Οι θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν live τόσο τις μεγάλες επιτυχίες τους από το παρελθόν όσο και νέες κυκλοφορίες που έχουν κερδίσει ήδη την αγάπη του κοινού.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο καλλιτέχνες έχουν πολυετή καριέρα με τεράστια επιτυχία στη νυχτερινή διασκέδαση. Το Anodos Live Stage θα μετατραπεί σε έναν χώρο γεμάτο χορό και αγαπημένες επιτυχίες, όπου το κοινό θα μπορεί να ζήσει έντονες μουσικές εμπειρίες. Από την 1η Νοεμβρίου, λοιπόν, το Anodos γίνεται το επίκεντρο της νυχτερινής Αθήνας, φιλοξενώντας δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Anodos Live Stage: Πότε κάνουν πρεμιέρα Πλούταρχος – Μακρόπουλος;

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024