211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Λιβάνης: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε

Γιώργος Λιβάνης: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο και το συγκινητικό μήνυμα.

Ο Γιώργος Λιβάνης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της ζωής του: την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τη σύντροφό του, Ανδρομάχη, και το νεογέννητο μωρό τους. Η φωτογραφία, που αναρτήθηκε στα social media, συνοδεύτηκε από ένα τρυφερό μήνυμα γεμάτο ευγνωμοσύνη και συγκίνηση, εκφράζοντας τη χαρά και την ευτυχία του ζευγαριού.

Στο μήνυμα, ο Γιώργος και η Ανδρομάχη ευχαρίστησαν όλους τους φίλους, γνωστούς και θαυμαστές για τις όμορφες ευχές και την αγάπη που τους έστειλαν. Αναφέρθηκαν στη θετική ενέργεια που έλαβαν από τους θαυμαστές τους, τονίζοντας πως η στήριξη αυτή τους γέμισε δύναμη στις πρώτες στιγμές της νέας τους ζωής ως γονείς.

Ιδιαίτερη μνεία έκαναν στη μαιευτική κλινική και στο προσωπικό της για την εξαιρετική φροντίδα που τους παρείχαν κατά τη διάρκεια της γέννησης, καθώς και στον γυναικολόγο, που στάθηκε δίπλα τους σε όλη τη διαδικασία.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε κύμα θετικών σχολίων και ευχών, με χιλιάδες ακόλουθους να εκφράζουν τη χαρά τους για το ζευγάρι. Ο Γιώργος Λιβάνης, πέρα από την επιτυχία του στον χώρο της μουσικής, φαίνεται πως ζει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της προσωπικής του ζωής, και δεν διστάζει να το μοιραστεί με τους θαυμαστές του. Η οικογένεια του καλλιτέχνη ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο γεμάτο αγάπη, με τον ίδιο να μοιράζεται αυτή τη χαρά δημόσια, ευχαριστώντας όλους όσους στέκονται δίπλα του.

Γιώργος Λιβάνης: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024