211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Barbarella: Ποια τραγουδίστρια διασκέδασε με την Άννα Βίσση

Barbarella: Ποια τραγουδίστρια διασκέδασε με την Άννα Βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια αξέχαστη μουσική συνύπαρξη στο αγαπημένο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η μουσική σκηνή του Barbarella συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις μοναδικές της βραδιές που χαρίζει στο κοινό αλλά και με τις ξεχωριστές στιγμές που ζει το κοινό του εκεί κάθε εβδομάδα. Κάτι πρόσφατο που συγκέντρωσε  τα βλέμματα ήταν η επίσκεψη της Μελίνας Ασλανίδου, η οποία διασκέδασε στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Η βραδιά αυτή είχε ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, καθώς η Μελίνα Ασλανίδου, γνωστή για την ξεχωριστή φωνή της, δεν παρέλειψε να επισκεφθεί την Άννα Βίσση στο Barbarella και μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την αγαπημένη σταρ και ερμήνευσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το τραγούδι «Το λάθος».

Να θυμίσουμε ότι αυτό ήταν και το πρώτο διήμερο εμφανίσεων για τη Βίσση στο γνωστό στέκι της συμπρωτεύουσας, μιας και έκανε την πρεμιέρα της την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024. Με μια εντυπωσιακή και άκρως επιτυχημένη πρώτη βραδιά, έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα για μια ακόμα νέα και μοναδική σεζόν. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαμβάνει εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 00.00 μμ. Από εδώ και στο εξής, η πόλη της Θεσσαλονίκης θα ζήσει τα «απόλυτα»πάρτι, όπως μόνο η Άννα Βίσση ξέρει να διοργανώνει!

Barbarella: Ποια τραγουδίστρια διασκέδασε με την Άννα Βίσση

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024