211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αναστάσιος Ράμμος: Συνεχίζει τη συνεργία με την Panik Records

Αναστάσιος Ράμμος: Συνεχίζει τη συνεργία με την Panik Records
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανανέωση της συνεργασίας του καλλιτέχνη με τη δισκογραφική εταιρεία ανοίγει νέους δρόμους για εκείνον.

Ο Αναστάσιος Ράμμος, ο πολυτάλαντος συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής που έχει κατακτήσει το κοινό με το μοναδικό του ταλέντο, συνεχίζει τη συνεργασία του με την Panik Records. Μετά από μια επιτυχημένη κοινή πορεία που μετρά σχεδόν δέκα χρόνια, ο καλλιτέχνης και η δισκογραφική εταιρεία υπέγραψαν την ανανέωση της συνεργασίας τους, συνεχίζοντας τη μακροχρόνια και δημιουργική συνεργασία τους.

Από την αρχή της δισκογραφικής του καριέρας το 2015, ο Αναστάσιος Ράμμος έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο δυναμικά και ελκυστικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Οι επιτυχίες του, είτε ως ερμηνευτής είτε ως δημιουργός, έχουν αγαπηθεί από το κοινό και έχουν καταστήσει τον Ράμμο έναν από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της γενιάς του.

Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένα ονόματα, όπως η Έλενα Παπαρίζου, οι ΜΕΛΙSSES, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Σάκης Ρουβάς, ενώ οι ζωντανές του εμφανίσεις και οι συμμετοχές του σε διάσημα musicals όπως τα «Hair» και «Grease» έχουν μαγέψει το κοινό.

Η συνέχιση της συνεργασίας με την Panik Records σηματοδοτεί νέες ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση και δισκογραφικές καινοτομίες. Ο Αναστάσιος Ράμμος προγραμματίζει νέα μουσικά σχέδια και live εμφανίσεις που αναμένεται να ενθουσιάσουν τους θαυμαστές του.

Με την ανανέωση αυτή, ο Ράμμος δείχνει έτοιμος να συνεχίσει την καλλιτεχνική του πορεία με την ίδια δυναμική και φρεσκάδα που τον έχουν χαρακτηρίσει, προσφέροντας νέο υλικό και μοναδικές μουσικές στιγμές στους φίλους του.

Αναστάσιος Ράμμος: Συνεχίζει τη συνεργία με την Panik Records

Panik Records – Αναστάσιος Ράμμος συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024