211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Panik Party: Όσα έγιναν στο πάρτι για τα 13 χρόνια

Panik Party: Όσα έγιναν στο πάρτι για τα 13 χρόνια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λαμπερές εμφανίσεις και ξεχωριστές στιγμές στο εντυπωσιακό πάρτι για τα 13 χρόνια της Panik Entertainment Group.

Το πάρτι «Panik Party: Lucky13», που πραγματοποιήθηκε για τα 13 χρόνια της Panik Entertainment Group, αποτέλεσε μια βραδιά γεμάτη λάμψη, διάσημες παρουσίες και ιδιαίτερες εμφανίσεις. Το event έγινε στο Island Athens Riviera και συγκέντρωσε καλλιτέχνες, συνεργάτες και φίλους της εταιρείας, σε μια γιορτή για την πορεία της Panik στον χώρο της μουσικής και της ψυχαγωγίας.

Από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της βραδιάς ήταν η κοπή της τούρτας, ύψους ενός μέτρου, που κέντρισε τα βλέμματα. Οι ιδρυτές της Panik, Πάρις Κασσιδόκωστας – Λάτσης και Γιώργος Αρσενάκος, έκαναν την έναρξη της γιορτής με τη 3D τούρτα που επιμελήθηκε το Holy Llama. Τα πυροτεχνήματα που ακολούθησαν, φώτισαν τον ουρανό, δίνοντας το έναυσμα για τη μουσική και τον χορό που κυριάρχησε στο πάρτι.

Οι εμφανίσεις των καλεσμένων έδωσαν έναν ξεχωριστό αέρα στη βραδιά. Σχεδιασμένα για να εντυπωσιάσουν, τα party makeup looks που επιμελήθηκε η Sephora Greece έδωσαν μια φρέσκια και μοντέρνα νότα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ποιότητα των προϊόντων της.

Η Panik Entertainment Group συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, επηρεάζοντας τα μουσικά και ψυχαγωγικά δρώμενα της χώρας και προσφέροντας μοναδικές στιγμές στους θαυμαστές της. Το πάρτι για τα 13 της χρόνια ήταν μια ακόμη απόδειξη της δημιουργικότητας και της δυναμικής της εταιρείας, και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν κάθε στιγμή. Μεταξύ άλλων καλλιτέχνών, προς το τέλος της λαμπερής βραδιάς, το «παρών» έδωσαν ο Αντώνης Ρέμος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός!

Panik Party: Όσα έγιναν στο πάρτι για τα 13 χρόνια

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024