211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα: Ακύρωσε όλες τις επόμενες εμφανίσεις της

Πάολα: Ακύρωσε όλες τις επόμενες εμφανίσεις της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εμφανίσεων – η ανακοίνωσή της.

Η Πάολα ανακοίνωσε μέσω των social media ότι αναγκάζεται να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της για το επόμενο διάστημα λόγω προβλημάτων υγείας. Συγκεκριμένα, η γνωστή καλλιτέχνης έκανε πρόσφατα μια χειρουργική επέμβαση στο πόδι, γεγονός που απαιτεί χρόνο για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας της.

Η ανακοίνωση που ανάρτησε στα social media τονίζει την ανάγκη για ανάπαυση και θεραπεία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η προγραμματισμένη εμφάνιση στη ΔΕΘ καθώς και όλες οι υπόλοιπες ακυρώνονται λόγω της αποκατάστασης της επέμβασης που πραγματοποιήθηκε αρχές Ιουλίου στο πόδι! Ραντεβού στις 11/10 στο Theama athens ανανεωμένοι για ένα μαγικό χειμώνα!».

Η ακύρωση των εμφανίσεων έχει προκαλέσει θλίψη στους θαυμαστές της, οι οποίοι ανυπομονούν για την επιστροφή της στην ενεργό δράση. Ωστόσο, είναι σαφές ότι η υγεία της τραγουδίστριας είναι προτεραιότητα και οι φανς της εκφράζουν την υποστήριξή τους και τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Η Πάολα, γνωστή για τη δυναμική σκηνική της παρουσία και τη χαρακτηριστική φωνή της, αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά στις ζωντανές εμφανίσεις της τον Οκτώβριο, με την έναρξη να προγραμματίζεται για τις 11/10 στο Theama Athens. Οι θαυμαστές της περιμένουν με ανυπομονησία τη στιγμή που η αγαπημένη τους τραγουδίστρια θα ανέβει και πάλι στη σκηνή, έτοιμη για να προσφέρει αξέχαστες μουσικές στιγμές.

Πάολα: Ακύρωσε όλες τις επόμενες εμφανίσεις της

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024