211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΒΑΝΔΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ

ΒΑΝΔΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε είναι η επίσημη πρεμιέρα των Βανδή -Παντελίδη- Μαρτάκη;

Ένα από τα σχήματα που θα ταράξουν φέτος τα νερά της νύχτας είναι αναμφίβολα αυτό. Δέσποινα Βανδή, Παντελής Παντελίδης και Κώστας Μαρτάκης ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους στην πίστα της Πύλης Αξιού και ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα καταπλήξει. Η προσεγμένη δουλειά, ο επαγγελματισμός των καλλιτεχνών αλλά και τα όσα προσφέρει το κέντρο, θα δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών, που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Πότε έχει όμως της μεγάλη του πρεμιέρα το εν λόγω σχήμα; Οι τρεις τους θα δώσουν για πρώτη φορά το κοινό ραντεβού τους, την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου, και έκτοτε θα πρωταγωνιστήσουν για τα καλά στη ζωή της Θεσσαλονίκης. Αναμφίβολα, θα αποτελέσουν ένα από τα σχήματα εκείνα που θα κρατήσουν τα ηνία της χειμερινής διασκέδασης στην πόλη.

Άλλωστε, η Πύλη Αξιού δεν έχει μάθει να απογοητεύει με τις επιλογές της. Τελευταία ανέβηκε στη σκηνή του κέντρου η Πάολα, που πραγματοποίησε μια επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων το καλοκαίρι. Τώρα, η σκυτάλη παραδίδεται στους τρεις καλλιτέχνες που θα μας χαρίσουν ανεπανάληπτες βραδιές. Εν αναμονή της μεγάλης πρεμιέρας. Όσο για το αθηναϊκό κοινό, ευελπιστούμε πως θα απολαύσει το εν λόγω σχήμα σε λίγους μήνες.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024