211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Αγκαλιά με την κόρη της, Σοφία, στη Νέα Υόρκη

Άννα Βίσση: Αγκαλιά με την κόρη της, Σοφία, στη Νέα Υόρκη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια τρυφερή οικογενειακή στιγμή στη Νέα Υόρκη, λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής σεζόν για την τραγουδίστρια.

Η Άννα Βίσση βρέθηκε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη για να συναντήσει την κόρη της, Σοφία Καρβέλα. Η Σοφία, που ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι η κόρη της Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, και οι δυο τους έχουν πάντα στενή σχέση, παρά την απόσταση που τους χωρίζει.

Αφού πέρασε το καλοκαίρι της στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τον ήλιο με τα δύο παιδιά της, η Σοφία επέστρεψε στην Αμερική. Αυτή τη φορά, όμως, ήταν η σειρά της Άννας να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, για να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της. Κάθε φορά που οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν, η δημοφιλής τραγουδίστρια επισκέπτεται την κόρη της, αλλά και τα δύο εγγόνια της.

Σε μια τρυφερή στιγμή που μοιράστηκαν στα social media, μητέρα και κόρη φωτογραφήθηκαν αγκαλιά σε ένα κομψό εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Η ανάρτηση της Σοφίας, με τη λεζάντα «Η μαμάκα μου ήρθε στην πόλη», τράβηξε αμέσως την προσοχή των διαδικτυακών τους φίλων, που σχολίασαν τη ζεστή σχέση τους. Η Άννα Βίσση δεν παρέλειψε να αναδημοσιεύσει τη φωτογραφία στον δικό της λογαριασμό, ενθουσιάζοντας το κοινό της.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη έρχεται λίγο πριν η Άννα Βίσση ξεκινήσει τις εμφανίσεις της για τη χειμερινή σεζόν, απολαμβάνοντας έτσι μια σύντομη ξεκούραση με την οικογένειά της. Ο δεσμός που τις ενώνει είναι εμφανής, καθώς και οι δύο συχνά επιλέγουν να περνούν χρόνο μαζί, είτε στην Ελλάδα είτε στις ΗΠΑ.

Άννα Βίσση: Αγκαλιά με την κόρη της, Σοφία, στη Νέα Υόρκη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024