211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πότε θα γεννηθεί ο γιος του και πώς θα λέγεται;

Κωνσταντίνος Αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το αγαπημένο ζευγάρι ανυπομονεί για τον ερχομό του γιου τους, που, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, θα γεννηθεί τον Νοέμβριο. Η είδηση για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας έχει κυκλοφορήσει ευρέως, με θαυμαστές και φίλους να εκφράζουν τη χαρά τους για την επέκταση της οικογένειας του διάσημου τραγουδιστή.

Όσον αφορά το όνομα του νέου μέλους της οικογένειας Αργυρού, φημολογείται ότι θα δοθεί το όνομα “Βασίλης“. Αυτό το όνομα έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς τιμά τον πατέρα του, Βασίλη Αργυρό. Η οικογένεια περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό του μικρού Βασίλη, με τον παππού και τον μέλλοντα μπαμπά να εκφράζουν την αγάπη και τη χαρά τους για τον ερχομό του πρώτου παιδιού.

Παρά τις προετοιμασίες για την άφιξη του γιου του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν παραμελεί τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, οι εμφανίσεις του έχουν ήδη κλείσει για τον χειμώνα στο «Κέντρο Αθηνών». Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναμένεται να συνεχίσει τις ζωντανές του εμφανίσεις, προσφέροντας στο κοινό του αξέχαστες μουσικές βραδιές.

Ο ερχομός του γιου του αναμφίβολα θα φέρει χαρά και νέα ενέργεια στη ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού, σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας, ευτυχισμένης οικογενειακής περιόδου!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πότε θα γεννηθεί ο γιος του και πώς θα λέγεται;

Συρίχα για Αργυρό

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024