211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πού Τραγουδάει ο Σταμάτης Γονίδης

καν καν γονιδης 2023-2024
ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Vegas Live Stage

ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Παρασκευή & Σάββατο

ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Vegas Live Stage

ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Παρασκευή & Σάββατο

Ένας βετεράνος του ελληνικού πενταγράμμου και των νυχτερινών κέντρων όπως ο Σταμάτης Γονίδης αποτελεί εγγύηση διασκέδασης και μουσικής απόλαυσης. Είναι κρίμα να βρίσκεσαι και εσύ τόσο κοντά στο Vegas Live Stage, το κέντρο με το απόλυτο λαϊκό πρόγραμμα του φετινού χειμώνα, και να μην το χαίρεσαι. Για να μην το χάσεις, πραγματοποίησε πανεύκολα μια κράτηση μέσω του kratisinow.gr, και απόλαυσε τα μπουζούκια στα καλύτερά τους!

Πού Τραγουδάει ο Σταμάτης Γονίδης – Πληροφορίες Προγράμματος

 

Μετά από μια σειρά καλοκαιρινών εμφανίσεων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ο Σταμάτης Γονίδης είναι έτοιμος να εστιάσει την προσοχή του στο κοινό της Αθήνας και να ζεστάνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα με τη γλυκιά, λαϊκή φωνή του. Πού θα το κάνει αυτό; Τον χειμώνα 2024-2025 ο Σταμάτης Γονίδης έχει συμφωνήσει να βρίσκεται στο Vegas Live Stage. Το πρόγραμμα έχει φτιαχτεί ειδικά, ώστε το αυθεντικό, λαϊκό τραγούδι να παραμένει ζωντανό και να κάνει τη δουλειά του: να μιλάει στην καρδιά των ακροατών, αφήνοντας τα πιο βαθιά συναισθήματα να βγουν στην επιφάνεια. Παλιοί και νέοι λάτρεις του είδους γεμίζουν το μαγαζί κάθε βράδυ, για να απολαύσουν τη δύναμή του, οπότε μην παραλείψεις να κάνεις μια κράτηση στο Vegas Live Stage μερικές μέρες πριν, για να μη μείνεις απ’έξω. Ο Σταμάτης Γονίδης, τραγουδώντας live μεγάλες επιτυχίες του από το 1984 μέχρι σήμερα, όπως τα τραγούδια «2:30», «Έχω Πετάξει Μαζί Σου» και «Εσύ Ρωτάς», δίνει φωνή σε στίχους και μελωδίες που αγγίζουν και ανεβάζουν τους γλεντζέδες και τους καψούρηδες του κόσμου.

Σταμάτης Γονίδης και Vegas Live Stage

Ο Σταμάτης Γονίδης, μετά την επιτυχία των εμφανίσεων μαζί με τον αγαπημένο του φίλο και συνάδελφο Ζαφείρη Μελά το 2022, επιστρέφει στο Vegas Live Stage για μία ακόμη αξέχαστη χρονιά. 

Λίγα Λόγια για το Vegas Live Stage

 

Το Vegas Live Stage είναι ένα εξαιρετικό νυχτερινό κέντρο στον Ταύρο που φημίζεται για τα λαϊκά σχήματα που συνθέτει κάθε χρόνο. Μουσικοί και προσωπικό είναι συνηθισμένοι να επιστρέφουν σπίτια τους το πρωί, καθώς κανείς ποτέ δε θέλει το πρόγραμμα να τελειώσει και η μουσική να σταματήσει. 

Ποιος Είναι ο Σταμάτης Γονίδης;

Ο Σταμάτης Γονίδης γεννήθηκε στην Κύθνο στις 16 Σεπτεμβρίου 1957. Από μικρός είχε πλούσια μουσικά ακούσματα, καθώς ο πατέρας του έπαιζε μπουζούκι και βιολί με φίλους του. Από νεαρή ηλικία ο Σταμάτης Γονίδης άρχισε να εργάζεται ως ναυτικός. Στη διάρκεια των ταξιδιών του έγραφε τραγούδια και τα ερμήνευε στους συναδέλφους του. Οι άλλοι ναυτικοί μάλιστα ήταν εκείνοι που τον παρότρυναν να ακολουθήσει το τραγούδι επαγγελματικά. Και το έκανε! Άρχισε τις εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα της επαρχίας και ο πρώτος δίσκος δεν άργησε να έρθει. Σύντομα όλη η Ελλάδα ήξερε τον ίδιο και κυρίως τα τραγούδια του. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σταμάτης Γονίδης έχει κυκλοφορήσει δύο βιβλία: «Ο Ιπτάμενος Λαγός και «Η Απόλυτη Ευτυχία του να Μην Υπάρχεις».

Αφού κλείσεις μια βραδιά στον Σταμάτη Γονίδη, ανακάλυψε ποιος τραγουδάει πού, για να οργανώσεις έξυπνα όλα τα νυχτοπερπατήματα στην Αθήνα.