211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πού Τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος

ο Πανος Κιαμος στο club 22
ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Club 22

ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Παρασκευή & Σάββατο

ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Club 22

ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Παρασκευή & Σάββατο

Στο «Τρελοκομείο» στέλνει με τα ανεβαστικά τραγούδια και την απύθμενη ενέργειά του μικρούς και μεγάλους ο Πάνος Κιάμος. Εξασφάλισε ένα άνετο τραπέζι για την παρέα σου στα μπουζούκια που εμφανίζεται αυτόν τον χειμώνα ο απίστευτος αυτός τραγουδιστής μέσω του kratisinow.gr και θα βιώσεις την απόλυτη ελληνική νύχτα, με τραγούδια και χορό μέχρι το πρωί.

Πού Τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος  – Πληροφορίες Προγράμματος

Από τα μέσα Νοεμβρίου όλοι όσοι αγαπούν το κέφι και την ελληνική μουσική έρχονται στο Club 22, για να χορέψουν, να τραγουδήσουν, να πιουν και να διασκεδάσουν με τις μεγάλες επιτυχίες του Πάνου Κιάμου. Ο τραγουδιστής από το 1998 μέχρι σήμερα ερμηνεύει τραγούδια που ξεσηκώνουν και ανεβάζουν τους παλμούς όλων όσων τα ακούν είτε για πρώτη είτε για εκατοστή φορά. 

Το φετινό πρόγραμμα του Club 22 υπόσχεται να γεμίσει τις βραδιές των θαμώνων του με μουσικές για όλα τα γούστα και τα συναισθήματα. Αυτό το καταφέρνει, φέρνοντας δύο αγαπημένους στο ελληνικό κοινό καλλιτέχνες να σταθούν δίπλα στον Πάνο Κιάμο και να υπηρετήσουν όλοι μαζί την υπόσχεση για αξέχαστες νύχτες. Ποια είναι τα ονόματα των καλλιτεχνών που είναι ικανοί να φέρουν εις πέρας αυτήν την ιερή αποστολή; Η Ελένη Χατζίδου και ο STAN. Αυτό είναι το φετινό τρίπτυχο της νυχτερινής επιτυχίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ, για να το απολαύσεις, είναι μια κράτηση στο Club 22. Αξίζει οπωσδήποτε να το κάνεις, γιατί γίνεται χαμός. 

Πάνος Κιάμος και Club 22

Ο Πάνος Κιάμος είναι παλιός γνώριμος του Club 22, έχοντας περάσει πολλές επιτυχημένες σεζόν εκεί. Πιο συγκεκριμένα, τον χειμώνα του 2023 , ο Πάνος Κιάμος εμφανιζόταν εκεί μαζί με τη Μαλού και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Έχοντας δεχτεί, λοιπόν, μεγάλη υποστήριξη και αγάπη από το κοινό πέρσι, ανανέωσε τη συνεργασία με το μαγαζί, φέρνοντας όμως νέα ονόματα στο πρόγραμμα. 

Λίγα Λόγια για το Club 22

Το Club 22 είναι ένα εντυπωσιακά μοντέρνο και ευρύχωρο κέντρο διασκέδασης με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας. Η άριστη ακουστική του χώρου και η εξαιρετική εξυπηρέτηση το καθιστούν την νούμερο ένα επιλογή στο κέντρο της Αθήνας. 

Ποιος Είναι ο Πάνος Κιάμος;

Στις 4 Οκτωβρίου 1975 στην Αθήνα γεννήθηκε ο Πάνος Κιάμος. Από μικρός ανακάλυψε την αγάπη του για τη μουσική. Όταν όμως στα 18 πέρασε στην Ιατρική, τότε κατάλαβε ότι ήταν κάτι παραπάνω από χόμπι και επέλεξε να αφήσει τις σπουδές του και να ακολουθήσει το τραγούδι επαγγελματικά. Με τη χαρακτηριστική φωνή και το μπρίο του, έπιασε σύντομα δουλειά σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα δίπλα σε ξακουστούς ερμηνευτές της εποχής, όπως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και η Ελένη Δήμου. Το 1998 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη». Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του είναι τα τραγούδια: «Σφύριξα Κι Έληξες», «Απόψε Φόρα τα Καλά σου», «Από Δευτέρα»,  «Κρύσταλλα», «Φωτιά με Φωτιά», «Θα με Ζητάς (Θα Απουσιάζω)» και πολλά άλλα. 

Αφού περάσεις μια νύχτα μοναδική στο Club 22 με τον Πάνο Κιάμο, δες ποιος τραγουδάει πού, για να ξέρεις πού να κάνεις κράτηση για το επόμενο Σαββατοκύριακο.