211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Barbarella Live Party 2024: Πότε κάνει πρεμιέρα η Άννα Βίσση;

Barbarella Live Party 2024: Πότε κάνει πρεμιέρα η Άννα Βίσση;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Επιστρέφει στη σκηνή του πιο hot στεκιού της συμπρωτεύουσας για τη σεζόν 2024.

Το Barbarella Live Party στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για ακόμα μια συναρπαστική σεζόν, φιλοξενώντας την Άννα Βίσση, μια από τις πιο εμβληματικές τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, σηματοδοτώντας την αρχή μιας σειράς μοναδικών παραστάσεων κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το Barbarella Live Party έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς της νυχτερινής διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας υψηλής ποιότητας live μουσική και μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια. Ο χώρος βρίσκεται στην οδό 26ης Οκτωβρίου 27 και αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τα εκρηκτικά live performances της Άννας Βίσση. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, με τη μακρόχρονη πορεία της και τις αμέτρητες επιτυχίες, αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Η Άννα Βίσση έχει συνδέσει το όνομά της με μεγάλες επιτυχίες και εντυπωσιακές ζωντανές εμφανίσεις, και το φετινό της πρόγραμμα στο Barbarella αναμένεται να προσφέρει ακριβώς αυτό: ατελείωτη ενέργεια, συγκίνηση και τραγούδια που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική μουσική σκηνή. Ο χώρος υπόσχεται αξέχαστες νύχτες διασκέδασης, με την καλλιτέχνη να προσθέτει τη δική της λάμψη και ταλέντο.

Οι λάτρεις της ελληνικής μουσικής και ειδικά οι φανατικοί οπαδοί της Άννας Βίσση έχουν ήδη αρχίσει να ανυπομονούν για την πρεμιέρα του Σεπτεμβρίου, ενώ η πόλη της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να ζήσει ακόμα έναν χειμώνα γεμάτο μουσική και αξέχαστες στιγμές στο Barbarella Live Party.

Barbarella Live Party 2024: Πότε κάνει πρεμιέρα η Άννα Βίσση;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024