211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιουλία Καλλιμάνη: Για μια εμφάνιση στο Sabbia – πότε θα την δούμε;

Ιουλία Καλλιμάνη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια βραδιά γεμάτη μουσική και συναίσθημα με την εκρηκτική τραγουδίστρια στο ανανεωμένο Sabbia.

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μία από τις πιο αγαπημένες νέες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, ετοιμάζεται για μία ξεχωριστή ζωντανή εμφάνιση στο Sabbia. Οι θαυμαστές της έχουν πλέον την ευκαιρία να την απολαύσουν από κοντά την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 23:00. Η συναυλία αυτή θα πραγματοποιηθεί στον ανανεωμένο χώρο του Sabbia, ο οποίος βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προσφέροντας μια ατμόσφαιρα ιδανική για αξέχαστες μουσικές στιγμές.

Η Ιουλία Καλλιμάνη είναι γνωστή για τις δυναμικές ερμηνείες της και την ξεχωριστή φωνή της, που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό. Οι επιτυχίες της και οι έντονες συναισθηματικές της ερμηνείες την έχουν καθιερώσει ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Η εμφάνισή της στο Sabbia αναμένεται να είναι γεμάτη ενέργεια και επιτυχίες, με ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τόσο γνωστές επιτυχίες της όσο και τραγούδια-έκπληξη.

Ο χώρος του Sabbia, μετά την ανανέωσή του, αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για αυτή την εμφάνιση, συνδυάζοντας μουσική και διασκέδαση με θέα τη θάλασσα. Η επιλογή του για τη συναυλία της Ιουλίας Καλλιμάνη δεν είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για έναν πολυχώρο που φιλοξενεί μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού.

Ανυπομονούμε να δούμε την Ιουλία Καλλιμάνη στη σκηνή του Sabbia και να απολαύσουμε μια βραδιά γεμάτη ρυθμό, μελωδία και αυθεντικό ελληνικό συναίσθημα. Μην χάσεις αυτή την μοναδική εμφάνιση που υπόσχεται να μαγέψει το κοινό!

Ιουλία Καλλιμάνη: Για μια εμφάνιση στο Sabbia – πότε θα την δούμε;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024