211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μορφούλα Ιακωβίδου: Πώς λέγεται το νέο της τραγούδι;

Μορφούλα Ιακωβίδου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μάθε εδώ αλλά και το πότε κυκλοφορεί.

Η Μορφούλα Ιακωβίδου, η ανερχόμενη τραγουδίστρια που έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του κοινού, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τίτλο “Εγώ αγάπη μου.” Η ανακοίνωση έγινε μέσω των κοινωνικών δικτύων της, όπου μοιράστηκε με τους θαυμαστές της το νέο της για την επερχόμενη κυκλοφορία. Το νέο αυτό τραγούδι, που αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, είναι μια παραγωγή της Panik Platinum, της γνωστής δισκογραφικής εταιρείας που στηρίζει ταλαντούχους καλλιτέχνες όπως η Μορφούλα.

Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ έχει αναλάβει ο Μιχάλης Αραϊτζόγλου, ένας ταλαντούχος σκηνοθέτης που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες. Με τη μαεστρία του, ο Αραϊτζόγλου αναμένεται να δώσει μια μοναδική οπτική διάσταση στο τραγούδι, ενισχύοντας το μήνυμά του και την ατμόσφαιρα που αυτό επιδιώκει να δημιουργήσει.

Η Μορφούλα Ιακωβίδου έχει αποδείξει ότι έχει τη δυνατότητα να συνδυάζει το ταλέντο της με την αγάπη της για τη μουσική, δημιουργώντας τραγούδια που το κοινό αγαπάει. Το “Εγώ αγάπη μου” αναμένεται να μην αποτελέσει εξαίρεση, καθώς υπόσχεται να είναι ένα τραγούδι γεμάτο συναίσθημα, το οποίο θα κερδίσει την προσοχή και την καρδιά του ακροατή από την πρώτη στιγμή.

Μορφούλα Ιακωβίδου: Πώς λέγεται το νέο της τραγούδι;

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024