211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΟΝΙΔΗΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ

ΓΟΝΙΔΗΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Γιώργος Τσαλίκης και Σταμάτης Γονίδης σε μια συνεργασία έκπληξη!

Γιώργος Τσαλίκης και Σταμάτης Γονίδης συνεργάζονται για πρώτη φορά φέτος, τόσο ζωντανά όσο και δισκογραφικά. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις φέτος στην πίστα του FIX στη Θεσσαλονίκη, με μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου. Το σχήμα θα ολοκληρώνει η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη, με το ξεχωριστό πρόγραμμά της.

Οι τρεις καλλιτέχνες θα ξεκινήσουν τη σεζόν τους φέτος το χειμώνα από τη συμπρωτεύουσα, όμως ευελπιστούμε να επισκεφθούν σύντομα και την Αθήνα, μιας και είναι από τις συνεργασίες εκείνες που πολλοί θα ήθελαν να παρακολουθήσουν. Όμως, η συνύπαρξή τους δεν τελειώνει εκεί, αφού τη συνεργασία αυτή επισφραγίζουν με μια δισκογραφική συνεργασία που θα κυκλοφόρησε σύντομα.

Το ντουέτο «Φοβάσαι ρε;», που ερμηνεύουν οι δυο τους, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μόλις μέρες και αναμφίβολα θα κερδίσει την αγάπη των θαυμαστών τους από τις πρώτες κιόλας μέρες. Δύο ακόμα τεράστια ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού συναντώνται φέτος επί σκηνής και έρχονται να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο την ήδη μακρά λίστα επιλογών διασκέδασης στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ελπίζουμε σύντομα και Αθήνας. Εν αναμονή της μεγάλης πρεμιέρας αλλά και της νέας αυτής κυκλοφορίας που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024