211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πότε κάνει πρεμιέρα το Εμπατή North Live Stage;

Πότε κάνει πρεμιέρα το Εμπατή North Live Stage;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αδαμαντίδης, Στανίση και Δρακοπούλου ενώνουν τις δυνάμεις τους τη νέα σεζόν 2024 – 25.

Το Εμπατή North Live Stage, ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του για τη φετινή σεζόν. Μετά από μια επιτυχημένη περσινή χρονιά, το νυχτερινό κέντρο ανεβάζει ξανά τον πήχη, φιλοξενώντας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η επίσημη πρεμιέρα του Εμπατή North Live Stage έχει προγραμματιστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου 2024, και το κοινό αναμένει με ανυπομονησία την έναρξη της σεζόν. Το πρόγραμμα της φετινής σεζόν υπόσχεται να ξεπεράσει τις προσδοκίες, καθώς η διοίκηση του κέντρου, υπό τον Νίκο Σπυρίδωνα, φρόντισε να φέρει κοντά καλλιτέχνες που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ένας καλλιτέχνης που δεν χρειάζεται συστάσεις, θα είναι από τους πρώτους που θα ανέβουν στη σκηνή του Εμπατή. Με τη χαρακτηριστική φωνή του και τα αγαπημένα τραγούδια του, αναμένεται να μαγέψει το κοινό, προσφέροντας αξέχαστες βραδιές. Δίπλα του θα βρεθεί η Κατερίνα Στανίση, μια τραγουδίστρια με μοναδική πορεία και πολλές επιτυχίες, ενώ η επιστροφή της Φανής Δρακοπούλου στη σκηνή του Εμπατή αναμένεται να προσθέσει επιπλέον λάμψη στο πρόγραμμα.

Το αγαπημένο νυχτερινό στέκι δεν σταματάει εδώ. Με στόχο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της ελληνικής μουσικής, σχεδιάζει συνεχώς νέες εκπλήξεις και συνεργασίες που θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου αναμένεται να αποτελέσει την αρχή μιας επιτυχημένης χρονιάς, γεμάτης μουσική, διασκέδαση και μοναδικές στιγμές.

Πότε κάνει πρεμιέρα το Εμπατή North Live Stage;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024