211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Josephine: Άκουσε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μύθος»

Josephine
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια παρουσιάζει το νέο της single «Μύθος», ένα δυναμικό τραγούδι που θα αγαπηθεί.

Η Josephine επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή με το νέο της τραγούδι «Μύθος», ένα κομμάτι που υπόσχεται να γίνει η νέα επιτυχία του φετινού καλοκαιριού. Μετά την επιτυχία του πλατινένιου άλμπουμ της «Τα Καλά Κορίτσια» και τα αγαπημένα singles «Νούμερο 1», «Κορνάρω» και «Πριν Σε Γνωρίσω», η δημοφιλής τραγουδίστρια συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις μουσικές της επιλογές.

Το τραγούδι «Μύθος», που κυκλοφορεί από την Panik Records, αποτελεί έναν ευχάριστο συνδυασμό ethnic και ελληνικού λαϊκού στοιχείου, παντρεύοντας με μοναδικό τρόπο τον σύγχρονο ήχο με το παραδοσιακό μπουζούκι. Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι Λεωνίδας Σώζος και Βασίλης Κουμεντάκος, δύο δημιουργοί με τους οποίους η Josephine έχει ήδη συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εξίσου εντυπωσιακό music video, το οποίο φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Tasos Xiarcho. Το video ξεχωρίζει για τα αρχαιοελληνικά του στοιχεία και τα ζωντανά χρώματα, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό κλίμα που ταιριάζει απόλυτα με τη θεματική του τραγουδιού. Η Josephine, με την εκρηκτική της εμφάνιση και την αστείρευτη ενέργεια, καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του «Μύθος», η Josephine ετοιμάζεται για μια σειρά εμφανίσεων δίπλα στον Νίκο Βέρτη στο «YTON the music show», ενώ συνεχίζει την περιοδεία της σε Ελλάδα και εξωτερικό, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Το «Μύθος» είναι μια ακόμα απόδειξη του ταλέντου και της δημιουργικότητας της Josephine, και σίγουρα θα το αγαπήσουν οι θαυμαστές της.

Josephine: Άκουσε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μύθος»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024