211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός: Στην κορυφή του Ολύμπου με παρέα – φωτογραφίες

Ηλίας Βρεττός: Στην κορυφή του Ολύμπου με παρέα - φωτογραφίες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία στην κορυφή της Ελλάδας.

Ο Ηλίας Βρεττός, ο αγαπημένος τραγουδιστής, κατέκτησε την κορυφή του Ολύμπου, και μοιράστηκε την εμπειρία του με τους θαυμαστές του μέσα από τα social media. Μαζί του σε αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία ήταν και η σύντροφός του, Αναστασία Δεληγιάννη, καθώς και το ζευγάρι Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η ανάβαση στην υψηλότερη κορυφή της Ελλάδας, τον Μύτικα, ήταν γεμάτη προκλήσεις και δυνατά συναισθήματα για τον Ηλία Βρεττό. Ο ίδιος περιέγραψε την ημέρα ως γεμάτη με χαρά, φόβο, άγχος, αλλά και απέραντη ευτυχία. Η εμπειρία αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον τραγουδιστή, καθώς εκπλήρωσε το όνειρο της μικρής Λουκίας, μιας κοπέλας με την οποία είχε δεθεί συναισθηματικά.

Η ομάδα των φίλων ξεκίνησε την ανάβαση με προσοχή, καθώς ο Όλυμπος είναι γνωστός για τις δύσκολες συνθήκες του. Η κορυφή του Μύτικα, σε υψόμετρο 2.917 μέτρων, αποτελεί στόχο για πολλούς λάτρεις της φύσης και της πεζοπορίας, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μια πρόκληση που απαιτεί σωματική και ψυχική αντοχή.

Ο Ηλίας Βρεττός, εμφανώς συγκινημένος, πόζαρε με την ελληνική σημαία δίπλα του, εκφράζοντας την υπερηφάνειά του για την επιτυχία αυτή. Στα social media, οι θαυμαστές του έσπευσαν να εκφράσουν τα συγχαρητήρια τους, ενώ οι φωτογραφίες από την κορυφή του Ολύμπου ενθουσίασαν.

Ηλίας Βρεττός: Στην κορυφή του Ολύμπου με παρέα – φωτογραφίες

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024