211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Διονυσίου: Έγινε πατέρας σε δίδυμα

Στέλιος Διονυσίου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής και η Αγνή Καλουμένου υποδέχθηκαν τα δίδυμα κοριτσάκια τους το Σάββατο.

Με χαρά και συγκίνηση, ο Στέλιος Διονυσίου γιορτάζει μια νέα και ιδιαίτερα ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή του, καθώς έγινε πατέρας σε δίδυμα κοριτσάκια. Η σύντροφός του, Αγνή Καλουμένου, έφερε στον κόσμο τα δύο μικρά αγγελούδια το Σάββατο 24 Αυγούστου, με το χαρμόσυνο γεγονός να παραμένει αρχικά υπό άκρα μυστικότητα.

Η είδηση της γέννησης των διδύμων έγινε γνωστή μέσω των social media της μαιευτικής κλινικής, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού κατά την έξοδο από το νοσοκομείο. Οι εικόνες αποτύπωσαν τη χαρά και την ευτυχία του Στέλιου Διονυσίου και της Αγνής Καλουμένου, καθώς και την υγεία των νεογέννητων κοριτσιών.

Ο γιατρός του ζευγαριού, κ. Τρύφος Δημήτριος, επιβεβαίωσε την άριστη κατάσταση της υγείας τόσο της μητέρας όσο και των μικρών κοριτσιών. Η ευχάριστη είδηση προσθέτει έναν ακόμη λόγο χαράς στην προσωπική ζωή του τραγουδιστή, ο οποίος έχει ήδη δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του.

Ο Στέλιος Διονύσιου, γνωστός για την επιτυχημένη καριέρα του στη μουσική, φαίνεται πως βιώνει τώρα μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του. Η γέννηση των διδύμων φέρνει μια νέα αρχή στην οικογενειακή του ζωή και γεμίζει με ευτυχία τόσο τον ίδιο όσο και τη σύντροφό του. Οι θαυμαστές του τραγουδιστή και οι φίλοι του σίγουρα θα μοιραστούν τη χαρά του και θα του ευχηθούν ό,τι καλύτερο για αυτή τη νέα αρχή!

Στέλιος Διονυσίου: Έγινε πατέρας σε δίδυμα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024