211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Έρχεται στην Πύλη Αξιού! – πότε κάνει πρεμιέρα;

Νίκος Οικονομόπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο «ψυχολόγος» όλων των Ελλήνων έρχεται Θεσσαλονίκη!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μια σειρά εμφανίσεων που υπόσχονται να μαγέψουν το κοινό της πόλης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, γνωστός για τη μοναδική του φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Πύλη Αξιού την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, ξεκινώντας έτσι μια σειρά από αξέχαστες βραδιές.

Η Πύλη Αξιού, ένας από τους πιο εμβληματικούς χώρους διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενεί τον Οικονομόπουλο σε ένα πρόγραμμα που θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Οι θαυμαστές του τραγουδιστή έχουν ήδη αρχίσει να ανυπομονούν για την επιστροφή του, καθώς κάθε του εμφάνιση αποτελεί εγγύηση για ένα ξεχωριστό και γεμάτο συναισθήματα μουσικό ταξίδι.

Η επιλογή της Πύλης Αξιού για τις εμφανίσεις του δεν είναι τυχαία, καθώς ο χώρος αυτός είναι γνωστός για την εξαιρετική ατμόσφαιρα και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Η τοποθεσία του, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στη διασταύρωση Γεωργίου Ανδρέου και Ερμιόνης, είναι ιδανική για να υποδεχτεί τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης και του καλού λαϊκού τραγουδιού.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό της Θεσσαλονίκης στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες. Το πρόγραμμά του θα περιλαμβάνει τόσο τις μεγάλες επιτυχίες του, όσο και νέα τραγούδια, που σίγουρα θα αγαπηθούν από τους θαυμαστές του.

Ανυπομονούμε να τον απολαύσουμε στη σκηνή της Πύλης Αξιού από την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, για όσο διάστημα θα κρατήσει αυτή η μοναδική μουσική εμπειρία.

Νίκος Οικονομόπουλος: Έρχεται στην Πύλη Αξιού! – πότε κάνει πρεμιέρα;

Νίκος Οικονομόπουλος
Νίκος Οικονομόπουλος: Έρχεται στην Πύλη Αξιού! – πότε κάνει πρεμιέρα;
Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024