211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλλη Κοκκίνου: Επιστροφή στις εμφανίσεις μετά τη νοσηλεία σε νοσοκομείο

Έλλη Κοκκίνου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έτοιμη για την πρεμιέρα στον χώρο του Romeo Club.

Η Έλλη Κοκκίνου είναι έτοιμη να επιστρέψει στη σκηνή, μετά την πρόσφατη νοσηλεία της λόγω μιας ιογενούς λοίμωξης του αναπνευστικού. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία πέρασε αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, απολαμβάνει τώρα την ανάρρωσή της στο σπίτι και προετοιμάζεται για την επιστροφή της στις νυχτερινές πίστες.

Η Έλλη Κοκκίνου πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο το μεσημέρι του Σαββάτου, 24 Αυγούστου, και, μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας, είναι πλέον υγιής και έτοιμη να ξαναβρεθεί με τους θαυμαστές της. Η ίδια θα πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στον χώρο του Romeo Club, μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή.

Η Κοκκίνου, αναγνωρίζοντας την αγάπη και τη στήριξη που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, εξέφρασε τις ευχαριστίες της μέσω των κοινωνικών δικτύων. «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και την αγάπη σας», ανέφερε σε ανάρτησή της. «Τώρα που είμαι σπίτι, χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και σύντομα θα τα πούμε ξανά από κοντά. Να προσέχετε τους εαυτούς σας».

Η επιστροφή της Έλλης Κοκκίνου στα μουσικά δρώμενα, έπειτα από την αναγκαστική παύση, αναμένεται να φέρει χαρά και ενθουσιασμό στους θαυμαστές της, οι οποίοι ανυπομονούν να την απολαύσουν ξανά ζωντανά.

Έλλη Κοκκίνου: Επιστροφή στις εμφανίσεις μετά τη νοσηλεία σε νοσοκομείο

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romeo Club (@romeo_club_)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024