211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το απρόσμενο περιστατικό στη συναυλία του στην Αλβανία

Κωνσταντίνος Αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σκηνές χάους και βίας διακόπτουν τη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη στην Παλάσα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στο επίκεντρο ενός σοκαριστικού επεισοδίου κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας του στην περιοχή Παλάσα της Αλβανίας το βράδυ της Δευτέρας, 26 Αυγούστου. Η μεγάλη συναυλία, που είχε προγραμματιστεί για να είναι μια βραδιά γεμάτη με θετική ενέργεια και διασκέδαση, διαταράχθηκε από μια βίαιη επίθεση που έγινε μέσα στον χώρο της εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα, τρεις άνδρες επιτέθηκαν άγρια σε έναν 42χρονο άνδρα μέσα στο χώρο της συναυλίας. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο προκάλεσε σοκ και ανησυχία. Στις εικόνες διακρίνονται δύο άνδρες ντυμένοι στα μαύρα να επιτίθενται με μανία στο θύμα, ενώ ένας τρίτος συμμετέχει στη βίαιη επίθεση, κλωτσώντας το πρόσωπο του άνδρα ενώ αυτός βρίσκεται ξαπλωμένος πάνω σε ένα τραπέζι.

Η κατάσταση δημιούργησε αναστάτωση, με τους παρευρισκόμενους να σπεύδουν να απομακρυνθούν από το σκηνικό της βίας.

Αν και δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες δηλώσεις από τον Κωνσταντίνο Αργυρό ή τους διοργανωτές της εκδήλωσης, το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις τόσο από το κοινό όσο και από τα μέσα ενημέρωσης. Οι αρχές της Αλβανίας ερευνούν το επεισόδιο και αναζητούν τους υπεύθυνους της επίθεσης, προσπαθώντας να ρίξουν φως στις συνθήκες υπό τις οποίες εξελίχθηκε το επεισόδιο.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το απρόσμενο περιστατικό στη συναυλία του στην Αλβανία

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024