211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλλη Κοκκίνου: Ανέβαλλε προγραμματισμένη συναυλία της – τι συνέβη;

Έλλη Κοκκίνου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και αναβάλλει την εμφάνιση της στην Αρεόπολη.

Η Έλλη Κοκκίνου αναγκάστηκε να αναβάλει την προγραμματισμένη της συναυλία στην Αρεόπολη Λακωνίας, λόγω προβλημάτων υγείας. Η εμφάνιση που είχε προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου δε θα πραγματοποιηθεί όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Η τραγουδίστρια, που το καλοκαίρι αυτό έδινε συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ενημέρωσε τους θαυμαστές της μέσω κοινωνικών δικτύων για την αναβολή της εμφάνισής της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσίευσε, η Έλλη Κοκκίνου έχει προσβληθεί από έναν ιό, ο οποίος την ταλαιπωρεί περισσότερο απ’ ό,τι αρχικά είχε υπολογιστεί.

Η τραγουδίστρια, σε μια φωτογραφία που ανάρτησε από το νοσοκομείο, ανέφερε: «Τελικά αυτό που με ταλαιπωρεί μέρες τώρα δεν ήταν μια φαρυγγίτιδα αλλά κάποιος ιός. Γι’ αυτό το λόγο με μεγάλη μου λύπη θα πρέπει να αναβάλλω τη προγραμματισμένη μου εμφάνιση στην Αρεόπολη Λακωνίας στις 23/8».

Ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την κατανόηση και ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση. Υποσχέθηκε επίσης ότι θα ανακοινώσει σύντομα νέα ημερομηνία για την εμφάνιση στην Αρεόπολη, εφόσον η υγεία της το επιτρέψει. Η ανακοίνωση αυτή μπορεί να προκάλεσε απογοήτευση στους φίλους της, ωστόσο δείχνουν κατανόηση και στήριξη στην τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της.

Έλλη Κοκκίνου: Ανέβαλλε προγραμματισμένη συναυλία της – τι συνέβη;

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024