211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

NINO ΠΑΝΤΑΖΗΣ GOTHAM CITY ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ ΝΙΝΟ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοί επώνυμοι διασκέδασαν στο Gotham City την εβδομάδα αυτή;

Ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο Gotham City μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, προκαλώντας από την πρεμιέρα ακόμα έναν πραγματικό πανικό. Λευτέρης Πανταζής και Νίνο ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους φέτος, χαρίζοντάς μας ένα από τα πιο απολαυστικά θεάματα στην πόλη. Δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες, διαφορετικού ρεπερτορίου και γενιάς, μας αποδεικνύουν πως το αποτέλεσμα μιας τέτοιας συνεργασίας μπορεί να είναι απλά… μαγευτικό.

To δεύτερο διήμερο του σχήματος, εξακολούθησε να γνωρίζει αμείωτη επιτυχία, μιας και Νίνο και Πανταζής ξέρουν να μας κρατούν την καλύτερη συντροφιά στην πόλη. Ανάμεσα στο κατάμεστο κοινό, παραβρέθηκαν πολλές επώνυμες παρουσίες, συνάδελφοι αλλά και φίλοι των τραγουδιστών.

Ανάμεσα σε αυτούς, ο Λάμπης Λιβιεράτος, που την Πέμπτη πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στο Cabaret, και φυσικά δεν παρέλειψε να συνοδεύσει στη σκηνή τους δύο τραγουδιστές, ο Master Tempo Πέτρος Δινάλης, ο Σάκης Αρσενίου που επίσης χάρισε με ρικές από τις επιτυχίες του στο κοινό, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Zero από τους VEGAS, ο Κώστας Σόμμερ αλλά και η Φανή Χαλκιά. Μια πραγματική παρέλαση επωνύμων και πάλι στο διάσημο μαγαζί, και η συνέχεια έπεται εντυπωσιακή.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024