211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: «Αισθάνομαι σαν το κορίτσι του James Bond»

Ελένη Φουρέιρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η διάσημη τραγουδίστρια σε μια ακαταμάχητη εμφάνιση που θυμίζει τα εμβληματικά κορίτσια του James Bond.

Η Ελένη Φουρέιρα, γνωστή για τη δυναμική της παρουσία στη σκηνή και την εκρηκτική της προσωπικότητα, έκανε πρόσφατα μια ανάρτηση που τράβηξε τα βλέμματα των θαυμαστών της. Σε μια σύντομη παύση από την καλοκαιρινή της περιοδεία, η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους ακολούθους της στα κοινωνικά δίκτυα μια σειρά φωτογραφιών από την παραλία, όπου εμφανίζεται πιο σέξι από ποτέ.

Στις φωτογραφίες, η Ελένη αναδύεται από το νερό φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι, δημιουργώντας αναμνήσεις από την εμβληματική σκηνή της Χάλι Μπέρι στην ταινία του James Bond, “Die Another Day”. Η αναφορά της στην ηθοποιό δεν ήταν τυχαία, καθώς η Φουρέιρα ανέβασε και μια φωτογραφία της Χάλι Μπέρι με το πορτοκαλί μπικίνι από την ταινία, γράφοντας: «Αισθάνομαι σαν το επόμενο κορίτσι του Bond».

Η επιλογή της Ελένης να ταυτιστεί με το διάσημο «Bond girl» δεν είναι απλώς μια δήλωση, αλλά μια ένδειξη της αυτοπεποίθησης και του δυναμισμού που τη χαρακτηρίζουν. Η ίδια δεν φοβάται να εκφράσει την αίσθηση της ισχυρής, σέξι γυναίκας, κάτι που την κάνει μια από τις πιο αγαπημένες προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Μπορεί να μην είναι ακόμα στη μεγάλη οθόνη, αλλά η Ελένη Φουρέιρα, με την ακαταμάχητη σκηνική της παρουσία και το αφοπλιστικό της στυλ, θα μπορούσε εύκολα να ενσαρκώσει τον ρόλο της επόμενης «Bond girl», αν αυτός ο ρόλος βρισκόταν ποτέ στο μέλλον της!

Ελένη Φουρέιρα: «Αισθάνομαι σαν το κορίτσι του James Bond»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024