211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κέλλυ Κελεκίδου: Στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας για συναυλία

Κέλλυ Κελεκίδου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια φωτογραφίζεται στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας.

Η Κέλλυ Κελεκίδου, η αγαπημένη τραγουδίστρια με τις μοναδικές επιτυχίες, βρίσκεται εν μέσω καλοκαιρινής περιοδείας και αυτή τη φορά το ταξίδι της την οδήγησε στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας. Η προγραμματισμένη εμφάνιση της στην Κορυτσά, μια πόλη που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με την πολιτιστική της κληρονομιά, την οδήγησε να περάσει από το εν λόγω σημείο.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη στάση της στα σύνορα. Στις εικόνες, η Κελεκίδου φαίνεται να χαμογελά ευδιάθετη, φορώντας ένα κομψό μαύρο στράπλες φόρεμα και καπέλο τύπου τζόκεϊ. Η φωτογραφία, στην οποία πόζαρε κάνοντας το σήμα του ωτοστόπ, δείχνει τη φυσική της γοητεία και την αμεσότητα που την χαρακτηρίζει.

Στην ανάρτησή της, η Κέλλυ Κελεκίδου έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια στάση για ένα γλυκό και φύγαμε για Κορυτσά». Με τη λεζάντα αυτή, φανερώνει την ευχάριστη διάθεση και την ανυπομονησία της για τη συναυλία που θα ακολουθήσει. Τα hashtags που χρησιμοποίησε προδίδουν ότι η περιοδεία της είναι σε εξέλιξη, ενθουσιάζοντας τους φανατικούς της θαυμαστές που περιμένουν τις επόμενες εμφανίσεις της. Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε, όσο αναμένουμε νέο υλικό από την περιοδεία της αυτή, το καλοκαίρι 2024.

Κέλλυ Κελεκίδου: Στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας για συναυλία

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024