211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Άφησε τον εγγονό της να την κουρέψει

Άννα Βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η απόλυτη σταρ απολαμβάνει χαρούμενες οικογενειακές στιγμές με τον εγγονό της σε ένα διασκεδαστικό βίντεο.

Η Άννα Βίσση, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι η πιο “κουλ” γιαγιά της ελληνικής showbiz. Η τραγουδίστρια που αγαπά τα εγγόνια της, έχει μοιραστεί με τους θαυμαστές της στιγμές από την προσωπική της ζωή, δείχνοντας τη στενή σχέση που έχει με τα παιδιά της οικογένειας.

Η τελευταία της δημοσίευση στο TikTok έχει προκαλέσει αίσθηση και γέλιο στους διαδικτυακούς της φίλους. Στο εν λόγω βίντεο, βλέπουμε την Άννα Βίσση να κάθεται σε μια καρέκλα με τον εγγονό της, Νικόλα, να αναλαμβάνει ρόλο κομμωτή. Ο Νικόλας, ο οποίος φαίνεται να είναι πολύ ενθουσιασμένος με τη νέα του ασχολία, χρησιμοποιεί την ξυριστική μηχανή με αυτοπεποίθηση, κάνοντάς της ένα κούρεμα που συνδυάζει γέλιο και συγκίνηση.

Η Βίσση, γνωστή για την αίσθηση του χιούμορ, δείχνει ξεκάθαρα πόσο πολύ απολαμβάνει τη διαδικασία, αφήνοντας τον εγγονό της να πειραματιστεί ελεύθερα με το κούρεμά της. Το βίντεο αποπνέει μια αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας, κάτι που ενισχύει την εικόνα της ως αγαπημένη και προσγειωμένη γιαγιά.

Η τραγουδίστρια, που συνήθως μας συνηθίζει να μας εντυπωσιάζει μουσικά, μας θυμίζει τώρα ότι, εκτός από τη λάμψη της δημοσιότητας, η πραγματική ζωή της περιλαμβάνει απλές αλλά πολύτιμες στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Το βίντεο αυτό δεν είναι απλά μια αστεία στιγμή, αλλά και μια υπενθύμιση του πόσο σημαντική είναι η αγάπη και η σύνδεσή της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Άννα Βίσση: Άφησε τον εγγονό της να την κουρέψει

@annavissiofficial

Το σωστό ξύρισμα 🫡 @NIKNES1316

♬ original sound – annavissiofficial

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024