211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Πότε θα γίνει η μεγάλη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο;

Άννα Βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το Καλλιμάρμαρο θα φιλοξενήσει την καλλιτέχνιδα για πρώτη φορά.

Η Άννα Βίσση, η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη μεγάλη συναυλία της στο εμβληματικό Παναθηναϊκό Στάδιο, γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο. Η συναυλία, η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, έρχεται ως αποκορύφωμα μιας εξαιρετικής μουσικής χρονιάς για την ερμηνεύτρια.

Η αρχική προγραμματισμένη ημερομηνία για τις δύο συναυλίες της Άννας Βίσση ήταν τον Σεπτέμβριο στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Ωστόσο, λόγω της αυξημένης ζήτησης και της γρήγορης εξάντλησης των εισιτηρίων, αποφασίστηκε η μεταφορά της εμφάνισης στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ένα από τα πιο ιστορικά και εμβληματικά αθλητικά κέντρα της Αθήνας.

Το Καλλιμάρμαρο θα φιλοξενήσει την καλλιτέχνιδα για πρώτη φορά, προσφέροντας έτσι μια μοναδική ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει τη συναυλία της σε έναν χώρο με σπουδαία πολιτιστική κληρονομιά.

Η συναυλία της Άννας Βίσση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:30, με τις πόρτες να ανοίγουν για το κοινό στις 18:00. Η παράσταση αναμένεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία, με την καλλιτέχνιδα να ερμηνεύει μεγάλες της επιτυχίες και να γιορτάζει με τους θαυμαστές της τη συμπλήρωση μισού αιώνα επιτυχημένης μουσικής πορείας.

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία, τα εισιτήρια συνεχίζουν να προπωλούνται μέσω της ιστοσελίδας www.ticketservices.gr. Σημειώνεται ότι τα εισιτήρια που είχαν αγοραστεί για τις συναυλίες του Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία και τοποθεσία.

Με την ανακοίνωση αυτή, η Άννα Βίσση υπογραμμίζει τη θέση της ως μία από τις μεγαλύτερες star της ελληνικής μουσικής σκηνής, προσφέροντας στους fans της μια αξέχαστη βραδιά.

Άννα Βίσση: Πότε θα γίνει η μεγάλη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024