211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αγγελική Ηλιάδη: Συγκίνησε σε συναυλία για τη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ

Αγγελική Ηλιάδη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια συγκινητική αφιέρωση από την Αγγελική Ηλιάδη στη θρυλική γιαγιά της.

Στο πλαίσιο της Γιορτής του Απόδημου Ελληνισμού, στην Αρχαία Ολυμπία, η Αγγελική Ηλιάδη ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο αγαπημένα κομμάτια της Καίτης Γκρέυ, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στο κοινό.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 35ης διοργάνωσης της εκδήλωσης, που τιμούσε τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα και της Καίτης Γκρέυ.

Η εκδήλωση, η οποία προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος απόδημων Ελλήνων, είχε φέτος μια ιδιαίτερη σημασία, καθώς επικεντρώθηκε στις διαχρονικές επιτυχίες των δύο μουσικών θρύλων που έχουν επηρεάσει την ελληνική μουσική σκηνή για πάνω από έναν αιώνα.

Η Αγγελική Ηλιάδη, γνωστή για τη δική της καλλιτεχνική πορεία, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει τα κομμάτια της γιαγιάς της.

Μεταξύ των κομματιών που παρουσίασε ήταν το εμβληματικό «Βουνό», που συνοδεύτηκε από μια συγκινητική ατμόσφαιρα. Όταν η Ηλιάδη άρχισε να τραγουδά το γνωστό ρεφρέν, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, κάτι που προκάλεσε τη βαθιά συγκίνηση του κοινού.

Η συγκίνηση έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν ο διοργανωτής Γιάννης Τζουανόπουλος, αναφερόμενος στη γιαγιά της Ηλιάδη, είπε πως αν ήταν παρούσα, θα ήταν πολύ περήφανη για την εγγονή της.

Η βραδιά αποτέλεσε μια γιορτή του ελληνικού πολιτισμού και της οικογενειακής κληρονομιάς, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη διαχρονική αξία της μουσικής και των δεσμών που συνδέουν τις γενιές.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024