211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης: Διπλή χαρά για την οικογένεια του τραγουδιστή

Γιώργος Μαζωνάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος και θα καταλάβεις.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η οικογένειά του γιορτάζουν μια διπλή χαρά, καθώς πρόσφατα υπήρξαν δύο σημαντικά γεγονότα που έφεραν μεγάλη αλλαγή στην προσωπική του ζωή. Μετά από μια δύσκολη περίοδο, κατά την οποία η οικογένεια πέρασε από δικαστικές αντιπαραθέσεις, ήρθε η στιγμή για ένα ευχάριστο διάλειμμα.

Η αδελφή του Γιώργου, Μαρία Μαζωνάκη, υποδέχθηκε στον κόσμο δύο δίδυμα κοριτσάκια, μια εξέλιξη που έχει γεμίσει με χαρά και συγκίνηση την οικογένεια του τραγουδιστή. Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, σύντροφος της Βάσως Μαζωνάκη, είχε την ευτυχία να ανακοινώσει την έλευση των ανιψιών του μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα.

Στην ανάρτησή του, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης εκφράζει τη χαρά του με λόγια γεμάτα ενθουσιασμό: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από ένα παιδί! Μπορεί να υπάρχει όμως… Δύο παιδιά… Μαρία Μαζωνάκη να μας ζήσουν οι ανιψούλες μου!!! Πάντα γερές, δυνατές και τυχερές!!! Ο Θεός μαζί τους. Υ.Γ η δεύτερη είναι ντροπαλή, δεν ήθελε φώτο». Η ανακοίνωση αυτή ενθουσίασε τους φίλους και θαυμαστές της οικογένειας, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να συγχαρούν το ζευγάρι για τα νέα μέλη στην οικογένεια.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, αν και δεν έχει κάνει προσωπική δήλωση για το γεγονός, είναι σαφές ότι η οικογενειακή του χαρά συνδυάζεται με την προσωπική του χαρά, αφού τα ευχάριστα νέα σίγουρα σημαίνουν μια νέα αρχή για την οικογένεια του και μια στιγμή ξεγνοιασιάς μετά από μια περίοδο δυσκολιών.

Γιώργος Μαζωνάκης: Διπλή χαρά για την οικογένεια του τραγουδιστή

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024