211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Πέταξαν αναπτήρα σε συναυλία του – Πώς αντέδρασε

Νίκος Οικονομόπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Επεισόδιο στη συναυλία του Οικονομόπουλου: Η ψύχραιμη αντίδραση του τραγουδιστή απέναντι στο περιστατικό.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας του Νίκου Οικονομόπουλου, μια ασυνήθιστη κίνηση από μερικούς θαυμαστές της δημιούργησε μια ένταση. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του, ένας αναπτήρας και γυαλιά πετάχτηκαν στη σκηνή, προκαλώντας αναστάτωση τόσο στον τραγουδιστή όσο και στους υπόλοιπους θεατές. Ο Νίκος Οικονομόπουλος, αν και γνωστός για τη θετική του στάση και την ευγένεια του, δεν άφησε το περιστατικό να περάσει απαρατήρητο.

Με ήρεμο αλλά αποφασιστικό τόνο, απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας: «Αυτός που πετάει αναπτήρες πρέπει να είναι χαζός. Χαζός είσαι; Συγχαρητήρια, πάρε τα γυαλιά σου». Το σχόλιό του δείχνει την απογοήτευσή του για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε, και την ανάγκη για σεβασμό προς τους καλλιτέχνες.

Σε επόμενο σχόλιο, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Επειδή πολλές φορές βγαίνουν διάφορα πράγματα στα κινητά, δε θέλω να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Όποιος πετάει αντικείμενα στη σκηνή δεν πρέπει να το ξανακάνει. Δεν το κάνω για το χειροκρότημα, αλλά για να μη βγάλουν αύριο πάλι κάτι που να δείχνει ότι φώναξα». Ο Οικονομόπουλος υπογράμμισε την επιθυμία του για έναν ήρεμο και ασφαλή χώρο για όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο τραγουδιστής, παρά την απογοήτευσή του, έδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία και συνέχισε την παράσταση, δείχνοντας το επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του στο κοινό του.

Νίκος Οικονομόπουλος: Πέταξαν αναπτήρα σε συναυλία του – Πώς αντέδρασε

@maira_tzin

#ofy #ofyou #οικονομοπουλος #νικοςοικονομοπουλος #συναυλία #ekptotosaggelos #summertour2024 #nikosoikonomopoulos #oikonomopoulos #kalamata #onlyforyou #fyp #εκπτωτος_αγγελος

♬ πρωτότυπος ήχος – maira

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024