211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Μάστορας: Η σπάνια ανάρτηση για την επέτειο με την Καληφώνη

μάστορας και καληφώνη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το διάσημο ζευγάρι γιορτάζει τη δεύτερη επέτειό του με τρυφερές αναρτήσεις.

Στην 1η Αυγούστου, ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη γιόρτασαν τη δεύτερη επέτειο της σχέσης τους με μια ιδιαίτερη και τρυφερή ανάρτηση, που εξέπληξε τους θαυμαστές τους. Η Γαρυφαλλιά, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ανάρτησε μια σειρά φωτογραφιών που αποτυπώνουν στιγμές ευτυχίας με τον αγαπημένο της. Η λεζάντα της ανάρτησης δεν άφησε περιθώρια αμφιβολίας για τα συναισθήματά της: «Χαρούμενη επέτειο μωρό μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε η Καληφώνη, σε μια σπάνια ερωτική εξομολόγηση.

Αντίστοιχα, ο Χρήστος Μάστορας δεν έμεινε αμέτοχος. Σε εξαίρεση από τη συνήθη εγκράτειά του στις δημόσιες εκδηλώσεις συναισθημάτων, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τη σύντροφό του στο Instagram. Μία από τις εικόνες τον δείχνει να μοιράζεται ένα τρυφερό φιλί με την Καληφώνη, δείχνουν την ισχυρή τους αγάπη. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο τραγουδιστής έγραψε απλά: «Alive and kicking!», εκφράζοντας με τον δικό του τρόπο την αγάπη του για τη σύντροφό του.

Οι αναρτήσεις αυτές, αν και σπάνιες για τους δυο τους, που αποφεύγουν συνήθως την έκθεση της προσωπικής τους ζωής, δείχνουν τη βαθιά σχέση μεταξύ τους και την επιθυμία τους να μοιραστούν αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή με τους ακολούθους τους.

Χρήστος Μάστορας: Η σπάνια ανάρτηση για την επέτειο με την Καληφώνη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024