211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαρίνα Σάττι: Σε ένα μοναδικό live στην Ταράτσα του Φοίβου

Μαρίνα Σάττι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μάγεψε το κοινό με ένα συναρπαστικό live στην «Ταράτσα του Φοίβου».

Η μουσική σκηνή της Αθήνας αναβαθμίστηκε τη βραδιά της Τετάρτης 31 Ιουλίου, καθώς η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στη σκηνή της «Ταράτσας του Φοίβου» στο θέατρο Άλσος. Το μοναδικό αυτό live αποτέλεσε ένα συναρπαστικό γεγονός για όλους τους λάτρεις της μουσικής, καθώς η εκρηκτική τραγουδίστρια παρέσυρε το κοινό με την ενέργεια και τη δυναμική της παρουσία.

Η «Ταράτσα του Φοίβου», υπό την καθοδήγηση του Φοίβου Δεληβοριά, έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς για ζωντανές μουσικές παραστάσεις στην Αθήνα. Η επιτυχία του εγχειρήματος οφείλεται στην ικανότητα του Δεληβοριά να επιλέγει καλλιτέχνες που συνδυάζουν ταλέντο, καινοτομία και αμεσότητα με το κοινό.

Η Μαρίνα Σάττι, γνωστή για τη μοναδική φωνή της και την ανατρεπτική σκηνική της παρουσία, δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο. Με ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και μουσική ποικιλία, η Σάττι παρουσίασε μια αξέχαστη βραδιά. Το κοινό, που γέμισε τις θέσεις του θεάτρου, δε σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδάει μαζί της, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της παράστασης.

Εκτός από την επαγγελματική της επιτυχία, η Μαρίνα Σάττι βιώνει και προσωπική ευτυχία. Τους τελευταίους μήνες, η τραγουδίστρια βρίσκεται σε σχέση με τον δικηγόρο Ορέστη Καραγιάννη, ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη σημαντική βραδιά. Ο Καραγιάννης παρακολούθησε τη συναυλία από κοντά, δείχνοντας την υποστήριξή του και τον θαυμασμό του για την αγαπημένη του.

Η βραδιά της «Ταράτσας του Φοίβου» υπήρξε ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι, και η Μαρίνα Σάττι επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά γιατί είναι μια από τις πιο ξεχωριστές καλλιτέχνιδες της ελληνικής σκηνής.

Μαρίνα Σάττι: Σε ένα μοναδικό live στην Ταράτσα του Φοίβου

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024