211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ένα σπάνιο βίντεο με τη μητέρα της

Νατάσα Θεοδωρίδου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια τρυφερή στιγμή από την καθημερινότητα της διάσημης τραγουδίστριας με την αγαπημένη της μητέρα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μοιράστηκε πρόσφατα με τους θαυμαστές της ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της, αναρτώντας ένα τρυφερό βίντεο με τη μητέρα της, Σοφία. Το βίντεο, που αναρτήθηκε στις 25 Ιουλίου, αποτυπώνει τη στιγμή που η Σοφία Θεοδωρίδου βρίσκεται στην κουζίνα, προετοιμάζοντας ένα από τα αγαπημένα πιάτα της οικογένειας, στραπατσάδα.

Η τραγουδίστρια τράβηξε τη μητέρα της να τρίβει ντομάτες με επιδεξιότητα, και καθώς η κάμερα καταγράφει τη διαδικασία, η Νατάσα δεν χάνει την ευκαιρία να την ρωτήσει για τα μυστικά της συνταγής. Η φυσική και αφοπλιστική αφοσίωση της Σοφίας στο μαγείρεμα είναι εμφανής, ενώ η ζεστασιά της σχέσης μεταξύ τους δίνει τη μοναδική εικόνα της οικογενειακής τους σχέσης.

Σε μια ιδιαίτερα αστεία στιγμή, η Νατάσα ζητά από τη μητέρα της να χαιρετήσει την κάμερα, με τη Σοφία να αντιδρά με χιούμορ λέγοντας «δεν μπορώ τώρα, έχω δουλειά». Το σχόλιο αυτό προκαλεί γέλια στη Νατάσα, προσθέτοντας μια αίσθηση ζεστασιάς στο βίντεο.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με μια γλυκιά σκηνή όπου η Σοφία προσκαλεί το κοινό της Νατάσας στη συναυλία της, και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα φιλί πριν αποχαιρετηθούν. Η λεζάντα της δημοσίευσης, «Μαμά μου γλυκιά», συνοδεύει το βίντεο και δείχνει την αγάπη και τον θαυμασμό που η τραγουδίστρια έχει για τη μητέρα της, κάνοντάς μας να μάρτυρες της ιδιαίτερης σχέσης τους.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ένα σπάνιο βίντεο με τη μητέρα της

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024