211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέγκυ Ζήνα: Επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος στις 17 Σεπτεμβρίου

Πέγκυ Ζήνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια βραδιά γεμάτη μουσική και ενέργεια με τη διάσημη ερμηνεύτρια.

Μετά την εντυπωσιακή sold out εμφάνιση της, η αγαπημένη Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος για μια ακόμα βραδιά γεμάτη μουσική και μαγεία. Η νέα ημερομηνία για τη μοναδική αυτή εμφάνιση είναι η Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, όπου η Πέγκυ Ζήνα υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό μια αξέχαστη βραδιά.

Η ερμηνεύτρια με τη βαθιά λαϊκή φωνή και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της, είναι γνωστή για τις μοναδικές και γεμάτες συναίσθημα εμφανίσεις της. Με μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες και αξέχαστες ζωντανές εμφανίσεις, έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση της ανάμεσα στις κορυφαίες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Για τη βραδιά της 17ης Σεπτεμβρίου, η Πέγκυ Ζήνα θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια, συνδυάζοντας το πάθος και την ένταση που τη χαρακτηρίζουν με την καλοκαιρινή διασκέδαση. Η ερμηνεύτρια θα έχει μαζί της μια ομάδα καταξιωμένων μουσικών και εξαιρετικών συνεργατών, οι οποίοι θα συμβάλουν στη δημιουργία μιας μαγευτικής ατμόσφαιρας.

Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 20:30, και η βραδιά θα διαρκέσει έως αργά, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη μουσική εμπειρία. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Θέατρο Άλσος.

Η διάσημη τραγουδίστρια και το Θέατρο Άλσος σε προσκαλούν σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, συναίσθημα και μοναδικές στιγμές. Μη χάσεις την ευκαιρία να την απολαύσεις από κοντά!

Πέγκυ Ζήνα: Επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος στις 17 Σεπτεμβρίου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024