211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Sabbia Seaside Club: Ρόκκος και Βρεττός μαζί σε ένα μοναδικό live

Ρόκκος και Βρεττός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα εκρηκτικό μουσικό δίδυμο έρχεται να ταράξει τη διασκέδαση στο Sabbia Seaside Club!

Το καλοκαίρι παίρνει φωτιά με μια εκρηκτική συνεργασία που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ο Στέλιος Ρόκκος και ο Ηλίας Βρεττός, δύο από τους πιο αγαπημένους και ταλαντούχους Έλληνες καλλιτέχνες, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια μοναδική live εμφάνιση στο Sabbia Seaside Club την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 23:00.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής συνεργασίας του νυχτερινού αυτού μαγαζιού με τον Sfera 102.2, προσφέροντας στους λάτρεις της μουσικής ατελείωτες βραδιές διασκέδασης κάθε Παρασκευή. Το μαγαζί στο ΣΕΦ, γνωστό για την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά του και τη μαγευτική του τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι.

Ο Στέλιος Ρόκκος, με την πολυετή του πορεία στη μουσική σκηνή και τις αμέτρητες επιτυχίες, υπόσχεται να μαγέψει το κοινό με την ξεχωριστή φωνή του και τη χαρακτηριστική του σκηνική παρουσία. Από την άλλη, ο Ηλίας Βρεττός, με τον δυναμισμό και την ενεργητικότητά του, θα ανεβάσει τον ρυθμό, δημιουργώντας μια βραδιά γεμάτη πάθος και ενέργεια.

Η μαγευτική τοποθεσία, οι εξαιρετικές υπηρεσίες και η μοναδική ατμόσφαιρα του γνωστού στεκιού της Αθήνας, υπόσχονται να προσφέρουν στο κοινό μια ανεπανάληπτη βραδιά.

Μην χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις αυτήν την εξαιρετική μουσική συνάντηση! Ετοιμάσου για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και αξέχαστες στιγμές. Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 23:00, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Ηλίας Βρεττός σε περιμένουν στο Sabbia Seaside Club για να χαρίσουν μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη!

Sabbia Seaside Club: Ρόκκος και Βρεττός μαζί σε ένα μοναδικό live

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024