211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πού Τραγουδάει ο Πέτρος Ιακωβίδης

vog club athensΠέτρος Ιακωβίδης
ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

VogClub Athens

ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Παρασκευή & Σάββατο

ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

VogClub Athens

ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Παρασκευή & Σάββατο

Η μουσική κυλά στο αίμα του Πέτρου Ιακωβίδη και έχει τη δύναμη να ανάψει το κέφι σε ένα ολόκληρο νυχτερινό μαγαζί. Όλη η Ελλάδα γνωρίζει το ταλέντο του σπουδαίου αυτού μουσικού και τον ακολουθεί πιστά σε όλα του τα βήματα. Όλοι κλείνουν τραπέζι στα μπουζούκια της Αθήνας στο kratisinow.gr για τα προγράμματά του, γιατί ξέρουν ότι τους περιμένουν ανεπανάληπτες νύχτες. Αυτό το καλοκαίρι στο VogClub Athens τραγουδάει ο Πέτρος Ιακωβίδης. 

Πού Τραγουδάει ο Πέτρος Ιακωβίδης – Πληροφορίες Προγράμματος

Η ερώτηση στα χείλη όλων είναι «πού τραγουδάει ο Πέτρος Ιακωβίδης» και το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο VogClub Athens με χαρά διαφημίζει ότι ο τραγουδιστής είναι εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο, δίνοντας τα πάντα στην υγειά και τη διασκέδαση των θαμώνων που τον τιμούν κάθε βράδυ με την παρουσία τους. 

 

Στο πλευρό του έχει καταξιωμένους καλλιτέχνες και μαζί βάζουν φωτιές στη νύχτα. Συγκεκριμένα, η Ρία Ελληνίδου και ο Χρήστος Σαντικάι είναι οι φωνές που διαμορφώνουν το ανατρεπτικό αυτό σχήμα που ξέρει πώς να κάνει τον κόσμο να γελάσει, να συγκινηθεί, να χορέψει και να χαρεί τη λαϊκή ελληνική μουσική. Το πρόγραμμα στο Vog Athens Ιακωβίδης Ελληνίδου έχει σπάσει τα ταμεία και είναι έξυπνο να κάνετε ένα τηλέφωνο, για να εξασφαλίσετε και εσείς ένα τραπέζι από νωρίς. 

Πέτρος Ιακωβίδης και VogClub Athens

Το VogClub της Θεσσαλονίκης υπήρξε πολλές φορές το μαγαζί όπου ο Πέτρος Ιακωβίδης μοιράστηκε τη σεζόν και τη σκηνή με σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως είναι ο Νίκος, Κουρκούλης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Stan, οι ONIRAMA και η Λένα Ζευγαρά, και συνεχίζει την παράδοση και στην Αθήνα. 

Λίγα Λόγια για το VogClub Athens

Το γνωστό και αγαπημένο Frangelico στον Άλιμο έγινε VogClub Athens και προσφέρει νύχτες μαγικές στους τυχερούς που το επιλέγουν για τη διασκέδασή τους. Η εκπληκτική ποιότητα του ήχου, τα μεγάλα ονόματα και η εξαιρετική εξυπηρέτηση του προσωπικού εντυπωσιάζει τους πάντες και θέτει το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας στην κορυφή των επιλογών που προσφέρει η πρωτεύουσα.

Ποιος Είναι ο Πέτρος Ιακωβίδης;

Ο Πέτρος Ιακωβίδης γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1988 και κατάγεται από την Καβάλα. Από νεαρή ηλικία έμαθε να παίζει κιθάρα, πιάνο και μπουζούκι. Τα πρώτα επίσημα επαγγελματικά βήματά του στο τραγούδι ξεκίνησαν το 2015 με την κυκλοφορία του τραγουδιού “Ο έρωτας μου γίνε”, με τη μουσική και τους στίχους να γράφονται από τον ίδιο σε συνεργασία με τον Stan. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά ήταν υποψήφιος στην κατηγορία του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα Μουσικά Βραβεία MAD Video Music Award. Από τότε η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο και τη φωνή του αυξήθηκε και ο ίδιος συνέχισε τη μουσική σταδιοδρομία του με πολλά τραγούδια του να γίνονται μεγάλες επιτυχίες, όπως είναι τα “Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα”, “Μου ‘λειψες Πολύ”, “Οδός Τσιμισκή”, “Σου Απαγορεύεται” και “Άντε Στην Υγειά Σου”. Πέρα από τους δικούς του δίσκους, ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει γράψει τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ για άλλους καλλιτέχνες, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τα “Ξημερώματα” και “Αθήνα-Θεσσαλονίκη” για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και “Χτύπα” για τον Stan. 

Αφού απαντήθηκε η ερώτηση του πού τραγουδάει ο Πέτρος Ιακωβίδης, μπορείς να μάθεις πού τραγουδάει ποιος με μια απλή ματιά στο μενού της ιστοσελίδας αυτής.