211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πού Τραγουδάνε οι Alcatrash

Είσαι Ότι Έχω στιχοι Alcatrash
ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Χάραμα

ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Παρασκευή & Σάββατο

ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Χάραμα

ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Παρασκευή & Σάββατο

Μια μπάντα που έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz και έκλεψε τις καρδιές του πανελληνίου με τη φρεσκάδα, το κέφι και τη θετική διάθεσή της είναι οι Alcatrash. Η πατρινή μπάντα δε χάνει ευκαιρία να κουνά το κοινό της Αθήνας στους δικούς της ρυθμούς, κάνοντας αρκετές εμφανίσεις στην πρωτεύουσα, για τις οποίες μπορείς να κλείσεις μια θέση μέσω του kratisinow.gr. Το φετινό καλοκαίρι στο Χάραμα Πάτρας τραγουδάνε οι Alcatrash.

Πού Τραγουδάνε οι Alcatrash – Πληροφορίες Προγράμματος

Αυτό το καλοκαίρι το νεανικό boy band επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του και ανεβάζει τον ρυθμό και τα ντεσιμπέλ για νύχτες που κανείς δε θα ξεχάσει. Θα τους βρείτε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Χάραμα (το Θερινόν), στην Πάτρα. Πρόκειται για ένα γραφικό, ανοιχτό και όμορφο μαγαζί που εντυπωσιάζει όσους το επισκέπτονται για πρώτη φορά, ενώ είναι η πρώτη επιλογή των ντόπιων που ξέρουν την αγάπη της επιχείρησης για το καλό ελληνικό τραγούδι. Άλλωστε, φέτος το Χάραμα γιορτάζει τα 45 χρόνια λειτουργίας του. Όπως θα κάνατε με μια επίσκεψη στα μπουζούκια της Αθήνας, θα πρέπει και στην Πάτρα να κάνετε κράτηση για να αποφύγετε τις απογοητεύσεις. 

Alcatrash και Χάραμα 

Η Πάτρα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας αλλά η πρώτη στη διασκέδαση και το κέφι. Το γεγονός ότι βρίσκεται στον Πατραϊκό Κόλπο αποτελεί έναν ακόμα λόγο για να την επισκεφτεί ο οποιοσδήποτε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μετά από τα μπάνια στα κρυστάλλινα νερά της περιοχής, το φαγητό στο πανέμορφο Χάραμα και η μουσική υπόκρουση από τους Alcatrash αποτελεί τον τέλειο τρόπο για να κλείσει κάθε παρέα την κάθε ημέρα των διακοπών της εκεί. 

Γιατί να προτιμήσει κάποιος τους Alcatrash για τη διασκέδασή του;

Οι Alcatrash είναι γνωστοί για τα δυναμικά και κεφάτα τραγούδια του ρεπερτορίου τους. Τόσο τα κομμάτια που ανήκουν στους ίδιους όσο και τα τραγούδια τα οποία επιλέγουν για να κάνουν cover με τον δικό τους τρόπο και ήχο, η πατρινή μπάντα ξεχωρίζει για τη θετική νότα και την ενέργειά της. Ιδιαίτερη είναι η αγάπη της για τη μουσική της δεκαετίας του 90. Αυτή η φρεσκάδα και η ποπ διάθεση είναι στοιχεία που κάνουν μουσικόφιλους κάθε ηλικίας να ακολουθούν τους Alcatrash στις εμφανίσεις τους στην Πάτρα, στην Αθήνα αλλά και στις διάφορες περιοδείες τους.  

Ποιοι Είναι οι Alcatrash;

Οι Alcatrash απαρτίζονται από τέσσερα μέλη: τον Πέτρο Πυλαρινό (φωνητικά), τον Κωνσταντίνο Παπασπυρόπουλο (ντραμς), τον Ανδρέα Βούλγαρη (πλήκτρα) και τον Σταύρο Κωστή (κιθάρα). Παρόλο που από την παιδική τους ηλικία ασχολούνταν με τη μουσική, αποφάσισαν να ενωθούν μουσικά το 2017. Τότε συνειδητοποίησαν ότι ήθελαν να παίζουν χαρούμενη, πιο trash, ζωντανή μουσική που θα έκανε τους ίδιους και το κοινό να νιώθουν ότι βρίσκονται σε πάρτι. Και αυτό ακριβώς έκαναν. 

Η αναγνωρισιμότητα άρχισε να έρχεται από τη διασκευή του τραγουδιού “Ναι, Υπάρχω Εγώ” αλλά και από τη συμμετοχή τους στις τηλεοπτικές εκπομπές The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά. Αν η πατρινή απάντηση στην ερώτησή σου για το πού τραγουδάνε οι Alcatrash δε σε βολεύει, δες ποιος τραγουδάει πού στην Αθήνα.