211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ APOTHEKE ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

ηλίας βρεττός αθήνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Χαμός επικράτησε στην πρεμιέρα του Ηλία Βρεττού στο Apotheke!

Για ακόμα μια σεζόν, ο Ηλίας Βρεττός έρχεται να πρωταγωνιστήσει στη ζωή της πόλης, μέσα από τις φετινές χειμερινές του εμφανίσεις στο stage του Apotheke. Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε από τον τραγουδιστή το βράδυ της Παρασκευής, όπου το ανανεωμένο μαγαζί άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε το κοινό του. Και φυσικά, η πρώτη βραδιά ήταν γεμάτη κέφι, μεγάλες επιτυχίες και πολύ, πολύ χορό.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρισκόταν και πάλι σε τρελά κέφια, έχοντας βάλει μονάχα έναν σκοπό. Να απογειώσει το κέφι και να αφήσει αξέχαστη στο κοινό αυτή την πρώτη εβδομάδα εμφανίσεων. Και έτσι κι έγινε. Το νέο στέκι του κέντρου, κατακλύστηκε από το κοινό που θέλησε να τον απολαύσει, και φυσικά, ανάμεσα σε αυτό και πολλοί επώνυμοι που τον στήριξαν με την παρουσία τους.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο NiVo, ο Νίκος Αναδιώτης, η Πέγκυ Ρίζου, η Κατρίνα Τσάνταλη, η Χριστίνα Παππά και πολλοί ακόμα διάσημοι παραβρέθηκαν εκεί το πρώτο λαμπερό διήμερο. Μάλιστα, ο Δημήρης Ουγγαρέζος ανέβηκε στο stage και τραγούδησε με τον καλλιτέχνη, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα. Ακόμα ένα σχήμα έρχεται να γεμίσει τα βράδια μας με ατελείωτη διασκέδαση! Τον χειμώνα αυτό η πυξίδα της διασκέδασης θα δείχνει μονάχα… Apotheke!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024