211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πού Τραγουδάει ο Νίκος Κουρκούλης

Frangelico αθηνα
ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Frangelico

ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Πέμπτη & Σάββατο

ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Frangelico

ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Πέμπτη & Σάββατο

«Τόσα δειλινά, τόσα ξενύχτια» έχουν κάνει πάμπολλοι Έλληνες με τη φωνή του Νίκου Κουρκούλη να τους κρατά ξύπνιους και να ανεβάζει τους παλμούς τους. Και πώς να μη συμβαίνει κάτι τέτοιο με τα τόσο ανεβαστικά και κεφάτα τραγούδια του ερμηνευτή που όλοι λατρεύουν; Αν και εσείς τρέφετε τα ίδια συναισθήματα, μπορείτε να κλείσετε τραπέζι μέσω του kratisinow.gr, για να διασκεδάσετε μαζί του ζωντανά στα μπουζούκια της Αθήνας. Πού τραγουδάει ο Νίκος Κουρκούλης αυτήν την περίοδο; Εμφανίζεται στο Frangelico.

Πού Τραγουδάει ο Νίκος Κουρκούλης – Πληροφορίες Προγράμματος

Ο Νίκος Κουρκούλης φαίνεται ότι βρήκε το νέο αγαπημένο του στέκι στη σκηνή του Frangelico, του νυχτερινού κέντρου στον Άλιμο, καθώς εκεί βρίσκεται πολλούς μήνες τώρα και προσφέρει στιγμές απίστευτης διασκέδασης στους πιστούς θαμώνες του. Πιο συγκεκριμένα, από τις 8 Ιουνίου 2023 μέχρι και τη χειμερινή σεζόν του 2024, ο Νίκος Κουρκούλης είναι το βασικό όνομα και το μαγαζί σφύζει από κέφι και ζωή. Βέβαια, ο Κουρκούλης δεν «κουβαλάει» όλο το πρόγραμμα μόνος του. Μαζί του έχει την ταλαντούχα και ικανότατη λαϊκή τραγουδίστρια Ρία Ελληνίδου, της οποίας το φανατικό κοινό όλο και αυξάνεται. Για αυτό συνιστάται η πραγματοποίηση κράτησης στο Frangelico λίγες μέρες πριν την έλευση στο κέντρο. 

Νίκος Κουρκούλης και Frangelico

Πού τραγουδάει ο Νίκος Κουρκούλης τα τελευταία χρόνια; Ο μεγάλος τραγουδιστής βρίσκεται στη σκηνή του Frangelico από το καλοκαίρι του 2023 και συνεχίζει και στις αρχές του 2024, κάνοντας μόνο ένα μικρό διάλειμμα για τις καλοκαιρινές διακοπές. Πρόκειται για μια επιτυχημένη συνεργασία που σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να τη δουν να επαναλαμβάνεται. 

Λίγα Λόγια για το Frangelico

Το Frangelico είναι ένα εξαιρετικό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 35, στον Άλιμο. Έχει κοντά έναν σταθμό του τραμ, αλλά οι περισσότεροι πελάτες έρχονται και φεύγουν με το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο ή με ταξί. Λειτουργεί στην περιοχή περίπου 15 χρόνια και πολλά είναι τα μεγάλα ονόματα που έχουν τραγουδήσει στο μαγαζί αυτό, όπως είναι ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Πέτρος Ιακωβίδης και άλλοι.

Ποιος Είναι ο Νίκος Κουρκούλης;

Ο Νίκος Κουρκούλης γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου 1972 στην Καβάλα, όπου και μεγάλωσε. Η αγάπη του για τη μουσική άνθισε χάρη κυρίως στη γιαγιά του, η οποία έπαιζε μπουζούκι. Όταν ήταν παιδάκι, ο ίδιος έμαθε κιθάρα και μπάσο. Η φωνή του ήταν εξίσου δυνατή και, πριν ακόμα τελειώσει το σχολείο, τραγουδούσε σε πανηγύρια και γάμους. Στα 16 του τραγούδησε πρώτη φορά σε μπουζούκια. Στα 18 του μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη όπου και συνέχισε να τραγουδά επαγγελματικά. Η χαρακτηριστική φωνή του και η δυναμική παρουσία του κέρδισαν τον κόσμο. Αργότερα, πήγε στην Αθήνα και μετά από λίγο καιρό δέχτηκε την πολυπόθητη πρόταση για την παραγωγή δικού του δίσκου. Ο δίσκος αυτός κυκλοφόρησε το 1997 με τίτλο «Κίνδυνος». Παρά τις αναποδιές και τα προβλήματα υγείας, ο Νίκος Κουρκούλης είναι ακόμα εδώ και φέρνει χαμόγελα στον κόσμο με τον δικό του μουσικό τρόπο. 

Αφού πληροφορηθήκατε πού τραγουδάει ο Νίκος Κουρκούλης στις αρχές του 2024, μάθετε ποιος τραγουδάει πού στα διάφορα μπουζούκια της Αθήνας, για να αποφασίσετε πού να πάτε.