211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πού Τραγουδάει η Ρία Ελληνίδου

Ρία Ελληνίδου ποζάρει στον φακό
ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

VogClub Athens

ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Παρασκευή & Σάββατο

ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

VogClub Athens

ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Παρασκευή & Σάββατο

Ένα όνομα που ήρθε και τάραξε την ελληνική σκηνή, φέρνοντας μια νέα πνοή στο λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι είναι η αγαπημένη Ρία Ελληνίδου. Ξέρει πώς να ξεσηκώνει το κοινό, για αυτό άλλωστε ο κόσμος την προτιμάει πάντα. Όλοι όσοι θέλουν να την απολαύσουν ζωντανά κάνουν πρώτα μια κράτηση στα μπουζούκια στην Αθήνα από το kratisinow.gr. Στο VogClub Athens τραγουδάει η Ρία Ελληνίδου αυτό το καλοκαίρι. 

Πού Τραγουδάει η Ρία Ελληνίδου – Πληροφορίες Προγράμματος

Η Ρία Ελληνίδου ξεκίνησε τις εμφανίσεις στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου VogClub Athens από τις 10 Μαΐου. Εκεί θα βρίσκεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο του φετινού καλοκαιριού, για να ανεβάζει το κέφι στο κόκκινο. Δεν είναι μόνη της σε αυτήν την ιερή αποστολή. Στο πλευρό της έχει τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Χρήστο Σαντικάι, σχηματίζοντας το τρίπτυχο της απόλυτης νυχτερινής διασκέδασης. Μόνο μια επίσκεψη μπορεί να σας πείσει για την εγκυρότητα αυτής της δήλωσης. Κλείστε ένα τραπέζι και μια φιάλη στο VogClub Athens για τον Ιακωβίδη και την Ελληνίδου σήμερα κιόλας και κρατήστε τον αριθμό, γιατί θα τον χρειαστείτε ξανά σύντομα. 

Ρία Ελληνίδου και VogClub Athens

Το 2024 είναι η πρώτη χρονιά που η Ρία Ελληνίδου εμφανίζεται στο VogClub. Με την αγάπη που ήδη έχει δείξει ο κόσμος στο φετινό πρόγραμμα και την άριστη συνεννόηση που έχει υπάρξει, τα πράγματα δείχνουν ότι η συνεργασία αυτή θα επαναληφθεί. 

Λίγα Λόγια για το VogClub Athens

Στην περίπτωση που το VogClub Athens δε σου θυμίζει κάτι, τότε σίγουρα θα ξέρεις το παλιό όνομα του μαγαζιού, Frangelico. Διατηρώντας τη βολική τοποθεσία του στον Άλιμο, το ανανεωμένο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας εντυπωσιάζει τους πάντες με την ποιότητα του ήχου, τα τέλεια ποτά και τους φοβερούς καλλιτέχνες που κρατούν συντροφιά στους θαμώνες κάθε σεζόν. Ακόμα και αν κατοικείτε μακριά από την περιοχή αυτή, αξίζει να έρθετε με το αυτοκίνητο, να το αφήσετε στο πάρκινγκ του μαγαζιού και να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά. 

Ποια Είναι η Ρία Ελληνίδου;

Η Ρία Ελληνίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Μόλις από την ηλικία των 5 ετών, άρχισε να πηγαίνει στο ωδείο και να μαθαίνει μουσική. Μάλιστα, φοίτησε σε μουσικό σχολείο όπου διδάχτηκε βυζαντινή μουσική και έμαθε να παίζει πολλά παραδοσιακά μουσικά όργανα, όπως ταμπουρά, νταούλι και τουμπερλέκι. Το 2005 η οικογένεια Ελληνίδη δημιούργησε την μπάντα «Γραικοί» με κινητήριο δύναμη τη διατήρηση και την αγάπη για το παραδοσιακό τραγούδι. Έχουν κυκλοφορήσει ένα CD «Της Αγάπης και του Έρωτα» και έχουν κάνει περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Με πλούσια παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ρίας Ελληνίδου ήταν στο Σπίτι με το Mega και ακολούθησε η συμμετοχή στο Just The Two of Us. Από τα πιο γνωστά κομμάτια της τραγουδίστριας είναι το “Σε Κάνω Κέφι”, το “Τελείωσε Σου Λέω”, το “Μη Μιλάς” και το “Πάρε”. 

Τώρα που μάθατε πού τραγουδάει η Ρία Ελληνίδου, μπορείτε να δείτε τι άλλο παίζει στη νυχτερινή Αθήνα, διαβάζοντας πού τραγουδάει ποιος και κλείνοντας τις καλύτερες θέσεις για τις καλύτερες βραδιές της ζωής σας.