211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πού Τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος

ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Fantasia

ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Παρασκευή & Σάββατο

ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Fantasia

ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ

Παρασκευή & Σάββατο

“Εννοείται” ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους τραγουδιστές στην Ελλάδα. Μόνο ο χαμός που γίνεται κάθε βράδυ στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται είναι αρκετός για να πειστεί ο καθένας για την επιτυχία του. Για να μην πέσετε όμως θύμα αυτού του ταλέντου, φροντίστε να κάνετε κράτηση στο kritisinow.gr όσο νωρίτερα γίνεται, για να δείτε με τα μάτια σας και να ακούσετε με τα αυτιά σας το μουσικό υπερθέαμα που προσφέρει. 

Πού Τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος – Πληροφορίες Προγράμματος

Η χειμερινή σεζόν βρήκε τον Νίκο Οικονομόπουλο στην Αθήνα να τραγουδάει στο Fantasia κάθε Παρασκευή και Σάββατο συντροφιά με τις Χριστίνα Μηλιού, Μορφούλα και Τάνια Μπρεάζου. Οι κρατήσεις στο Fantasia Live για τον Οικονομόπουλο ήταν υποχρεωτικές, καθώς ήταν sold out ήδη από τις πρώτες εμφανίσεις. 

Αλλάζει πολύ το σκηνικό για τον Οικονομόπουλο το καλοκαίρι, γιατί θα βρίσκεται σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Αυτή η καλοκαιρινή περιοδεία λέγεται Έκπτωτος Άγγελος και έχει διάφορες στάσεις, από Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέχρι Κω και Κατερίνη. Για την απόλυτη διευκόλυνση, μπορείς να κλείσεις εισιτήρια για την πόλη που βρίσκεται κοντά σου ηλεκτρονικά. 

Γιατί να προτιμήσει κάποιος τον Νίκο Οικονομόπουλο για τη διασκέδασή του;

Δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποιος τον Νίκο Οικονομόπουλο είτε στην Αθήνα είτε σε άλλο μέρος της Ελλάδας. Γιατί όμως να το κάνει αυτό, ειδικά όταν υπάρχουν τόσοι και τόσοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες; Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας λαϊκός τραγουδιστής με μια χαρακτηριστική μελωδική φωνή που δε χορταίνει κανείς να την ακούει. Ανεξάρτητα από το είδος της μουσικής που ακούτε, σίγουρα θα ξέρετε αρκετά από τα τραγούδια του Οικονομόπουλου, όπως το “Βάλτο Τέρμα”, το “Δώρο Για Σένα”, “Αυτό Το Αστέρι”, “Για Παράδειγμα”, “Για Κάποιο Λόγο”, “Από Έρωτα”, “Οδός Μοναξιάς” και την πιο πρόσφατη επιτυχία “Έκπτωτος Άγγελος”. Πέρα από τα δικά του κομμάτια, πάντα περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του αγαπημένα τραγούδια από άλλους καλλιτέχνες. Ο συνδυασμός των γνωστών τραγουδιών με τη βελούδινη φωνή και τη γεμάτη ενέργεια σκηνική παρουσία συνοψίζει τον κύριο λόγο γιατί κάποιος να προτιμήσει τον Νίκο Οικονομόπουλο για τη διασκέδασή του. 

Ποιος Είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι Πατρινός και γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου του 1984. Τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα της Πελοποννήσου πριν ακόμα ενηλικιωθεί, ενώ ταυτόχρονα έκανε διάφορες δουλειές, για να βγάλει τα προς το ζην. Στα 22 του, δηλαδή το 2006, έλαβε συμμετοχή και βγήκε νικητής στο talent show του Alpha Dream Show – the Music 2. Αυτό τον βοήθησε όχι απλά να αποκτήσει δημοσιότητα αλλά να κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο, «Πρώτη Αγάπη», τον επόμενο χρόνο. Το 2008 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης εκείνης της χρονιάς από τα MAD Video Music Awards. Από τότε μέχρι σήμερα ενθουσιάζει τον κόσμο σε Ελλάδα και εξωτερικό με τα ανεβαστικά και με νόημα τραγούδια του και τις εκπληκτικές εμφανίσεις του στις πίστες. 

Μη χάσεις την ευκαιρία να δεις πού τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος τώρα και να τον δεις live. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με πολλούς ακόμα αγαπημένους καλλιτέχνες, μόλις ενημερωθείς για το ποιος τραγουδάει πού