211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Snik: Παντρεύεται ο τράπερ – πώς το ανακοίνωσε στο TikTok

Snik
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ρομαντική αποκάλυψη του Snik στο TikTok και η επόμενη φάση της ζωής του.

Ο δημοφιλής Έλληνας τράπερ Snik ανακοίνωσε μέσω TikTok τα ευχάριστα νέα για τον γάμο του με τη σύντροφό του, Μάρτα. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από ένα σύντομο βίντεο, όπου ο ίδιος εκφράζει τη χαρά του για το επερχόμενο γεγονός και αναφέρει ότι είναι έτοιμος για μια νέα φάση στη ζωή του.

Η σχέση του με τη Μάρτα παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για περίπου έναν χρόνο, με το ζευγάρι να απολαμβάνει την ιδιωτικότητά του. Ωστόσο, η Μάρτα είχε μοιραστεί στο παρελθόν στιγμιότυπα από κοινά ταξίδια και δραστηριότητες με τον Snik στον λογαριασμό της στο TikTok, κερδίζοντας την αγάπη και την υποστήριξη των φανς του τράπερ.

Το βίντεο που ανακοινώθηκε ο επικείμενος γάμος του έγινε αμέσως viral στο TikTok, με τους θαυμαστές να συγχαίρουν το ζευγάρι και να εκφράζουν τις ευχές τους για ευτυχία και επιτυχία στη νέα τους ζωή. Ο Snik, πέρα από την ανακοίνωση του γάμου, υποσχέθηκε νέα μουσική και μια πιο ήρεμη πορεία για την επόμενη χρονιά, δείχνοντας αισιόδοξος για το μέλλον του και την οικογενειακή του ζωή.

«Είμαι πολύ ήρεμος, προσπαθώ να κάνω γυμναστική, να χάσουμε λίγα κιλάκια που έχουμε πάρει, να είμαστε όμορφοι και ωραίοι. Θα παντρευτούμε με τη γυναίκα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ήρεμος. Από εμένα φέτος θα δείτε καλή μουσική, λιγότερους τσακωμούς και περισσότερη αγάπη», είπε.

Snik: Παντρεύεται ο τράπερ – πώς το ανακοίνωσε στο TikTok

 

@snikclips

#snik #snikthehustla

♬ πρωτότυπος ήχος – SNIK

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024