211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κέλλυ Κελεκίδου: Άκουσε το νέο της τραγούδι «Με Κούρασες»

Κέλλυ Κελεκίδου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η διάσημη ερμηνεύτρια επιστρέφει με συναρπαστική νέα κυκλοφορία “Με Κούρασες”.

Η Κέλλυ Κελεκίδου, γνωστή για τη δυναμική της παρουσία στον χώρο της ελληνικής μουσικής, επιστρέφει με νέο τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Με Κούρασες” από την Panik Records. Η εν λόγω κυκλοφορία φέρει τη σφραγίδα του συνθέτη Γιώργου Παπαδόπουλου και αναμένεται να κάνει αίσθηση στο κοινό, με την ποιότητα και το συναίσθημα που χαρακτηρίζουν τις δουλειές της Κέλλυς.

Την παραγωγή του τραγουδιού ανέλαβαν οι Τέο Τζίμας και Πάρης Κάλπος, ενώ για τη σκηνοθεσία του video clip υπεύθυνος είναι ο Ντάνι Νταρλάς. Το νέο αυτό τραγούδι κυκλοφορεί από την Τετάρτη 10 Ιουλίου, και ήδη προκαλεί ενθουσιασμό στους θαυμαστές της καλλιτέχνιδας, ενώ το τελευταίο διάστημα ακούγεται συνέχεια στο TikTok.

Κέλλυ Κελεκίδου έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο δυναμικές φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, με συνεχείς καινοτομίες και επιτυχίες στο ενεργητικό της. Η νέα της δουλειά αναμένεται να συνεχίσει αυτήν την επιτυχημένη πορεία και να κατακτήσει θέσεις στο ελληνικό ραδιοφωνικό αλλά και ψηφιακό τοπίο.

Παράλληλα με τη μουσική της δραστηριότητα, η διάσημη τραγουδίστρια δεν περιορίζεται στις κυκλοφορίες αλλά συνεχίζει και τις επιτυχημένες live εμφανίσεις της σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, ενισχύοντας τη στενή σχέση με το κοινό της.

Με την κυκλοφορία του “Με Κούρασες”, η ίδια επιβεβαιώνει τη θέση της ως μια από τις πιο αγαπητές και επιδραστικές φιγούρες στο σύγχρονο ελληνικό μουσικό τοπίο.

Κέλλυ Κελεκίδου: Άκουσε το νέο της τραγούδι «Με Κούρασες»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024